Dårlig nytt for TILs spillerjakt

BLIR: Gilli Rolantsson forlenger trolig avtalen med Brann, og en overgang til TIL er dermed trolig uaktuelt.

BLIR: Gilli Rolantsson forlenger trolig avtalen med Brann, og en overgang til TIL er dermed trolig uaktuelt. Foto:

Gilli Rolantsson forlenger trolig med Brann. Dermed er en mulig overgang til TIL uaktuelt.

DEL

TIL er på jakt etter forsterkninger foran overgangsvinduet stenger i begynnelsen av april, og 1-4-tapet i serieåpningen borte mot Start har ikke akkurat dempet behovet for å hente inn nye spillere på Alfheim.

En spiller som TIL har ønsket å hente er Branns Gilli Rolantsson. Den anvendelige spilleren, som kan bekle kant, vingback og backroller, takket i vinter nei til et kontraktstilbud fra Brann og som en av mange utenlandske spillere i bergensklubben var fremtiden i Brann uviss.

Lørdag skrev BT at Brann hadde gitt Rolantsson et nytt og bedre kontraktstilbud. Nå melder Bergensavisen at Rolantsson skal ha kommet til enighet med Brann om en ny avtale.

Dermed blir det ikke noe av en overgang til TIL i denne omgang for spilleren, som har fått gode skussmål fra medspillere i Brann og god anbefaling for TIL.

En annen spiller som TIL skal være interessert i er Rosenborgs Morten Ågnes Konradsen.

Etter det Nordlys kjenner til er ikke en overgang klar med det første.

Bodøgutten, som gikk til Rosenborg foran 2017-sesongen fra TILs erkerival Bodø/Glimt, skal ikke ha snakket personlig med TIL om en mulig utlånsavtale.

Heller ikke en annen TIL-aktuell Rosenborg-spiller, Magnus Stamnestrø, har hørt noe fra TIL.

TILs sportssjeg Svein-Morten Johansen har gitt beskjed om at han ikke kommenterer spillerlogistikk, før noe konkret er på plass.

  

Artikkeltags