Bekreftet: Nå har han signert for TIL

HENTET FRA SVERIGE: Robert Taylor er ikke lenger innlånt TIL-spiller, men permanent TIL-spiller.

HENTET FRA SVERIGE: Robert Taylor er ikke lenger innlånt TIL-spiller, men permanent TIL-spiller. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Legger en halv million på bordet for å hente suksessvingbacken fra svenske AIK.

DEL

Nordlys kunne 6. august melde at det nærmet seg en enighet om kontrakt som ville gjøre Robert Taylor (23) til TIL-spiller på permanent basis.

Nå bekrefter TIL at avtalen er på plass for spilleren som i utgangspunktet har vært på lån fra svenske AIK.

TIL hadde sikret seg en opsjonsavtale på vingbacken, der de hadde en ferdigforhandlet avtale før han kom på lån som de kunne utløse overfor den svenske toppklubben hvis de ønsket det.

De måtte likevel klare å bli enig med Taylor selv om en personlig kontrakt, og det har man kommet i mål med for en liten stund siden.

I tillegg måtte ting formelt avklares med AIK, og det er dette som på oppløpssiden har trukket litt ut.

Taylor: – Riktig for meg

23-åringen har signert en avtale som strekker seg ut 2021-sesongen.

– Dette er riktig for meg, så jeg er veldig glad for at det ble slik. Jeg trives veldig godt i laget, jeg liker atmosfæren rundt stadion og TIL er en god plass for meg med tanke på at jeg vil bli en enda bedre fotballspiller. Jeg har bare lyst til å spille kamper og utvikle meg videre før jeg kan bli klar for en større liga, sier Taylor i en pressemelding fra TIL fredag formiddag.

Etter det Nordlys kjenner til er det rundt en halv million kroner AIK mottar i overgangssum, og også i denne saken – som med Mikael Norø Ingebrigtsen og Onni Valakari tidligere i sommer – er det eksterne bidragsytere som har hjulpet TIL med å få til en overgang.

 

Artikkeltags