– Å heve gode penger i Østen og være ensom ville ikke gjort meg lykkelig

PENGER? NEI TAKK: Gjermund Åsen forteller at han hadde muligheten til å gå til relativt eksotiske ligaer og tjene flere millioner kroner netto i året. Valget falt likevel på TIL, og i vår ferskeste podcast forteller han litt mer om hvorfor.

PENGER? NEI TAKK: Gjermund Åsen forteller at han hadde muligheten til å gå til relativt eksotiske ligaer og tjene flere millioner kroner netto i året. Valget falt likevel på TIL, og i vår ferskeste podcast forteller han litt mer om hvorfor. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

TIL-profilen sa nei til flere millioner kroner netto i året for å bli i Tromsø.

DEL

Trønderen Gjermund Åsen (26), ifølge Nordlys og flere andre årets TIL-spiller i 2017, er gjest i den 18. og ferskeste utgaven av vår fotballpodkast JoMos Kosmos.

  • Episoden finner du klar til lytting ved å bla deg litt nedover.

Til Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen og TUIL-spiller Jo Nymo Matland forteller han enda litt mer enn før om hvorfor han endte opp med å forlenge kontrakten med TIL.

Som kontraktløs spiller og en dominerende spiller i norsk eliteserie hadde han en drøss med valgmuligheter. Åsen hevder at han i ligaer både ganske langt sør og øst kunne ha tjent svært gode penger.

– Det var snakk om millioner i netto, sier Åsen blant annet.

Klubber i Polen, Belgia og flere steder i Norge var ute etter 26-åringen etter 2017-sesongen. Etter det Nordlys kjenner til skal også toppklubber både i Israel og Moldova ha stått klare med penn og papir, men trivsel og trygghet var faktorer som ble avgjørende for trønderen – i tillegg til en viss finsk trener.

I den nye podkasten får du også litt om en tacokrise signert samboer og «mesterkokk» Christian Landu-Landu, hva som egentlig skjedde under en heidundrende todagers feiring av trygg plass i fjor, prøvespillere som letter på trykket i dusjen – og lurer du på hvor du kan få se idrettskjendiser rulle seg naken i snøen? Adresse utleveres.

Finn podkasten på nett

Podkasten JoMos Kosmos har et hovedfokus på lokalfotball.

Ønsker du å høre tidligere episoder eller følge (og gjerne også like og dele) JoMos Kosmos aldeles gratis, kan du enkelt følge disse linkene:

Facebook

Twitter

iTunes

Soundcloud

Her serverer vi episode 18, med mannen med det perfekte Donald Duck-navnet G. Åsen plassert i vårt intime studio:

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken