Eirin Isabell Iversen er ansatt som ny salgsleder i TIL, og starter i jobben 1.april. Nå skal hun selge TIL i tett samarbeid med markedsdirektør Trond Steinar Albertsen.

Iversen kommer fra stiling som salgsdirektør i Nord-Norge i Scandic, tidligere Rica og ser frem til sin nye utfordring.

- TIL er en av de virkelige store merkevarene i Nord-Norge og Tromsø, og muligheten til å være en del av det trigger veldig. Jeg har jobbet med salg hele livet, og det handler om å selge følelser, på samme måte som i hotellbransjen, sier Eirin Isabell Iversen til Nordlys.

Fotball er følelser. Det vet TILs nye salgsleder bedre enn de fleste.

- Datteren min heter Karoline Ynwa, så jeg vet hvor mye fotball kan prege hverdagen, ler Eirin.

For de som ikke kjenner til YNWA, så er det forkortelse for «You'll Never Walk Alone», opprinnelig en sang for Broadway-musikalen Carousel, men som nå er et symbol og hymne for Premier League-klubben Liverpool, som synges av supporterne på hver eneste hjemmekamp.

- Faren til Karoline Ynwa er veldig opptatt av Liverpool, jeg er nok ikke så fotballinteressert, men det var faktisk mitt forslag å kalle henne Ynwa. Han foreslo Gerrard, før vi visste om det ble gutt eller jente. Det ville neppe fungert så bra for ei jente, og jeg foreslo Ynwa. Jo mer vi snakket om det med besteforeldre, jo mer sank det inn og vi bestemte oss for det, sier Eirin.

Skal gi tromsøværinger dårlig samvittighet

Nå skal hun spille på følelser for å hjelpe TIL.

- Sammen med Trond Steinar Albertsen skal jeg sørge for å fylle Alfheim til hver hjemmekamp. Jeg har en egen liten målsetting om gi tromsøværinger litt dårlig samvittighet hver gang de ikke kommer på kamp. Jeg gleder meg veldig, og ser veldig frem til å jobbe med Trond Steinar. Han kan hele historien med TIL og har sjela i klubben, og jeg er stolt av å kunne være en del av dette freover, sier Eirin Isabell Iversen.

Hun erstatter Roger Lange i TIL-administrasjonen, og skal etter planen begynne i TIL 1.april. Det ser administrerende direktør Ulf Johansen veldig frem til.

- Eirin er ei gladjente, som skaper mye glede rundt seg. Hun kjenner hele byen, har nettverk, relasjoner og mye erfaring fra jobben som salgsdirektør i Scandic. Det styrker oss, og vi får inn en veldig dyktig selger som skal jobbe med å selge våre produkter, sier Ulf Johansen.

Tilbød jobben til tidligere ansatte

TIL var gjennom kuttprosesser og nedbemanning i fjor.

- Vi har kun fem i administrasjonen. Eirin ansettes fordi Roger Lange slutter hos oss, sier Johansen.

Han var selv direktør i Scandic Ishavhotell, tidligere Rica, og kjenner Iversen godt. Derfor har Trond Steinar Albertsen håndtert ansettelsesprosessen.

- Vi hadde 25 søkere, og det er hyggelig at så mange vil begynne hos oss. Trond Steinar styrte søkerprosessene, og jeg er glad han landet på det valget han gjorde, sier Ulf Johansen.

Han påpeker at klubben tilbød John Werner Larsen og Thomas Hafstad, som begge måtte slutte i nedbemanningsprosesssene i TIL i fjor, jobben som salgsleder.

- Den valgte de begge å takke nei til. Det er viktig at vi opptrer ryddig i disse sakene, sier Ulf Johansen.