Tenåringer har imponert TIL-trenerne – slik stiller TIL mot kraftlag fra Slovakia

FÅR SJANSEN: Både August Mikkelsen (f.v) og Marcus Pedersen får sjansen fra start for TIL mot Slovan Bratislava lørdag.

FÅR SJANSEN: Både August Mikkelsen (f.v) og Marcus Pedersen får sjansen fra start for TIL mot Slovan Bratislava lørdag.

Artikkelen er over 1 år gammel

TIL stiller med tre tenåringer fra start når laget møter tøftspillende og fysisk robuste Slovan Bratislava.

DEL

Klokken 14.00 er det bare å benke seg på nordlys.no, når vi sender direkte fra Tyrkia kampen mellom TIL og Slovan Bratislava fra Slovakia.

Det blir TILs andre kamp i 2019, etter at de forrige søndag slo russiske Rubin Kazan 1-0, der Mikael Norø Ingebrigtsen ble matchvinner etter et strålende TIL-angrep.

Se kampen her fra kl 14:00!

I dag møter «Gutan» et fysisk sterkt Slovan Bratislava-lag, som spilte 2–2 mot Rubin Kazan tidligere i uka. Begge lagene bor på samme hotell i Tyrkia, og det er ingen tvil om at slovakene har et større og sterkere lag enn TIL.

Simo Valakari har tatt ut følgende lag: (3-4-3)

Gudmund Broks Kongshavn – Anders Jenssen, Simen Wangberg, Juha Pirinen – Marcus Pedersen, Morten Gamst Pedersen, Onni Valakari, August Mikkelsen – Kent-Are Antonsen, Mikael Norø Ingebrigtsen, Daniel Berntsen.

Det betyr ny sjanse fra start for tenåringene Marcus Pedersen (18) og Onni Valakari (19), og de får selskap av en ny og spennende tenåring i TILs førsteellever.

Tromsdalingen August Mikkelsen (18) fikk A-lagskontrakt i fjor sommer, og har imponert TILs trenerapparat under oppholdet i Tyrkia. Det belønnes med startsjanse mot Slovan Bratislava.

18-åringen ruver ikke akkurat i terrenget, men har veldig spennende egenskaper offensivt med å drible seg forbi eller passere motstandere, i tillegg til imponerende aggressivitet i det defensive arbeidet.

Den eneste som er uaktuell for troppen er finske Robert Taylor, som sliter med en kneskade.

 

Artikkeltags