Gå til sidens hovedinnhold

Følger trolig Lars Iver Strand til VIF

Artikkelen er over 13 år gammel

Truls Hallen synes tilbudet fra Martin Andresen frister

Martin Andresen ønsker Truls Hallen som fysisk trener.

TILs fysiske trener de fire siste sesongene, Truls Hallen (44), følger trolig Lars Iver Strand til Vålerenga.

Hallen bekrefter overfor Nordlys at han er ønsket som fysisk trener i Oslo-klubben. Og at tilbudet frister.

– For meg er dette et steg videre. Så jeg håper klubbene blir enige, og at dette løser seg for alle parter. Det bør helst skje i løpet av denne uka, sier Hallen til Nordlys.

Satser tungt

Det er ei stund siden han ble kontaktet av Vålerenga, som satser tungt neste år med landslagskaptein Martin Andresen som spillende manager.

– Jeg har pratet med både Martin, Jan Erik Aalbu og direktør Pål Breen. Det høres interessant ut det de skal i gang med. Jeg er tiltenkt en rolle der jeg kun skal være fysisk trener. Det trigger meg. Med et smalere fagfelt i en så stor by som Oslo er muligehtene store for å videreutvikle seg, sier Truls Hallen, som var aktuell for Rosenborg foran 2006-sesongen.

TIL avgjør

Men alt er ikke på plass ennå for Hallen og Vålerenga.

– Nei, jeg har to år igjen av kontrakten med TIL, derfor er det TIL som sitter på nøkkelen her. Men jeg håper jo man finner gode løsninger. Jeg er opptatt av at også TIL får ting på plass, sier nordreisaværingen.

Han ble hentet til TIL foran 2004-sesongen av Per-Mathias Høgmo. Og har siden hatt fire forskjellige hovedtrenere å forholde seg til på Alfheim.

– Det har vært ei fantastisk fin og utviklende tid der jeg har lært mye om toppfotball. Og det skjer fortsatt mye spennende i klubben, slutter Truls Hallen.

Trolig på lag med Lars Iver Strand og en annen gammel Alfheim-yndling, Rune Lange, fra nyttår.