Slik får du sett TILs kamper mot Finnsnes og TUIL!

GAMLE KJENTE: Bård Flovik (t.v.) og TIL møter flere gamle kjenninger i sine treningskamper fredag og lørdag. Det gjelder Morten Moldskred (spiller for Finnsnes, ikke helt klar ennå), Lars-Gunnar Johnsen (TUIL), Bjørn Johansen (FIL-trener) og Hans Åge Yndestad (Finnsnes). Alle abonnenter kan se kampene direkte på nordlys.no.

GAMLE KJENTE: Bård Flovik (t.v.) og TIL møter flere gamle kjenninger i sine treningskamper fredag og lørdag. Det gjelder Morten Moldskred (spiller for Finnsnes, ikke helt klar ennå), Lars-Gunnar Johnsen (TUIL), Bjørn Johansen (FIL-trener) og Hans Åge Yndestad (Finnsnes). Alle abonnenter kan se kampene direkte på nordlys.no. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Vi sender årets første treningskamper direkte.

DEL
 

Til helga braker det løs med de første treningskampene for TIL før eliteseriesesongen 2016.

De reiser til den nye storhallen på Bardufoss, der de fredag skal møte Finnsnes og lørdag spiller mot TUIL.

TIL-FIL går fredag klokken 18 og TIL-TUIL lørdag klokken 13, og vi viser begge kampene direkte på nordlys.no via vår abonnementsløsning.

Moldskred spiller for FIL

I begge kampene møter TIL lag ledet av tidligere TIL-spillere, Gaute Ugelstad Helstrup i TUIL og TIL-legende Bjørn Johansen i Finnsnes.

Sistnevnte var i løpet av vinteren aktuell som mulig assistenttrener for Bård Flovik i TIL, og fredag får de to målt trenerkrefter i Bardufosshallen.

Det er flere gamle TIL-kjente blant spillerne i TUIL og FIL, som blant andre Lars-Gunnar Johnsen, Lars Henrik Andreassen, Mathias Johnsen, Mohammed Ahamed Jama og Vegard Lysvoll hos TUIL – og FIL-spillere som Hans Åge Yndestad, Dan-Roger Roland og Marcus Sletten.

Morten Moldskred (35) vil også spille i grønt i kampene mot sin tidligere klubb TIL.

Han er fortsatt ikke formelt klar for Finnsnes, men det kan skje snart.

– Han er ikke klar, men vi har en intensjon om at han kan bli det. Vi prøver å sette oss ned og forhandle litt, så får vi se, sier FIL-trener Bjørn Johansen.

En annen tidligere TIL-spiller, Adnan Causevic, nærmer seg å være klar for FIL. De har fortsatt ikke kommet 100 prosent frem til en enighet med Vard Haugesund om spilleren som har flyttet til Tromsø av jobbårsaker, og Causevic spiller heller ikke kampene i helga.

Viste over 70 kamper i fjor

TILs spillere skal ikke bare spille kamper mens de er i midt-Troms, men også bidra på fotballskoler som arrangeres i hallen i løpet av helga.

Kampene Nordlys viser er en del av vår tunge satsing på å streame lokal fotball.

– Dette er noe som viste seg å være en stor suksess i 2015-sesongen. Da sendte vi totalt drøyt 70 kamper fra Oddsen-ligaen og cupen, sier redaktør i Nordlys med ansvar for sport, Are Medby.

 

Artikkeltags