Det blir kamp i "badelandet"

TRENING SIST - KAMP I KVELD: Sist TIL prøvde seg på bortekamp mot Sandnes Ulf ble kampen utsatt på grunn av ufyselige baneforhold. Da ble det trening i stedet. Nå skal banen være klar - og regnet har meldt sin ankomst.

TRENING SIST - KAMP I KVELD: Sist TIL prøvde seg på bortekamp mot Sandnes Ulf ble kampen utsatt på grunn av ufyselige baneforhold. Da ble det trening i stedet. Nå skal banen være klar - og regnet har meldt sin ankomst. Foto:

Artikkelen er over 8 år gammel

Og på yr.no meldes det om regn...

DEL

Det var en stund fare for at kampen kunne bli flyttet fra "badelandet" Sandnes stadion på grunn dårlige baneforhold, men onsdag morgen ble det slått fast at kampen spilles som planlagt på stadion, hvor det både har vært spilt en parodisk eliteseriekamp og en kamp har blitt utsatt (TIL sist) på grunn av sterkt regnvær og en gressmatte som ikke taklet vannmassene.

Men i morgentimene i dag ble det altså bestemt at kampen spilles som oppsatt.

yr.no melder nær sagt selvsagt som regn til kveldens kamp. Så blir det spennende hvordan banen takler været i kveld.

Det er allerede bestemt at Ruben Kristiansen blir hjemme med sin kneskade, i håp om å kunne rekke søndagens bortekamp mot Brann.

Heller ikke Ole Martin Årst reiste med TIL-troppen.

Spissveteranen som legger opp etter sesongen og planlegger å flytte tilbake til Kristiansand har slitt med en vond lyske den siste tiden.

- Han var bedre nå, men ikke 100 prosent. Det kommer viktige kamper, så da velger vi ikke å ta noen sjanser, sier assistenttrener Agnar Christensen til Nordlys.

TIL er avhengig av seier for å henge med i kampen om tredjeplassen.

Artikkeltags