Gå til sidens hovedinnhold

Blir med til Brann?

Artikkelen er over 12 år gammel

- Det kan være et alternativ, bekrefter Steinar Nilsen.

Tromsø-keeper Sead Ramovic (29) kan komme til å følge Steinar Nilsen til Brann. – Det kan være et alternativ, bekrefter Nilsen.

Tysk-bosniske Ramovic har hatt stor tillit hos Nilsen helt siden den nye Brann-treneren tok over TIL andre gang (august 2006). Siden debuten på Hamar har Ramovic vært Nilsens soleklare førstevalg i TIL-målet.

Klubbløse Ramovic har i høst taket nei til både Odd Grenland og Viking. Rosenborg har også vurdert Ramovic. Men han kan nå i stedet havne i Brann og Bergen.

Brann-trener Steinar Nilsen bekrefter at han vurderer Ramovic – men at ingen avgjørelse er tatt i forhold til keepersituasjonen i Brann.

– Vår førsteprioritet er å få Håkon Opdal frisk så raskt som mulig. Hvis det tar lenger tid enn først antatt, må vi gjøre noe, sier Nilsen til Nordlys.

– Og da er Ramovic aktuell?

– Det kan være et alternativ, ingen tvil om det. Vi følger hans situasjon – for å si det sånn. Han er en fabelaktig gutt å jobbe med, sier Nilsen til avisen.

Vil ha tøff konkurranse

Han mener at en skadefri Håkon Opdal er den beste keeperen med norsk pass i dag. Nilsen har fått gode rapporter på Opdal fra det medisinske apparatet i Brann.

– Men jeg ønsker samme situasjon i Brann som vi hadde i Tromsø – med to meget gode keepere. Vi vil uansett satse videre på Kenneth Udjus, som i høst viste at han holder godt eliteserienivå., sier Nilsen.

Moldskred en mulighet

Flere Tromsø-spillere kan bli med Nilsen til Brann. Men den ferske Brann-treneren «vil verken bekrefte eller avkrefte» om han vil forsøke å hente Morten Moldskred til Brann.

Bergens-klubben fikk avlått to bud på Moldskred i sommer, og har nå signert treneren som priset Moldskred til 15 millioner i sommervinduet.

– He-he. Men da var han frisk, sier Steinar Nilsen.

– Morten er en spiller jeg liker å jobbe med og som jeg har gode relasjoner til. Men samtidig har han vært litt for mye skadet – det har blitt vel mange inngrep i kroppen etter hvert, sier Steinar Nilsen.

– I tillegg kommer det jo an på hva Morten selv vil. Og om TIL vil slippe han, sier Steinar Nilsen.