Oppgjøret mellom TIL og Tottenham på Alfheim torsdag ble en fredelig affære med hyggelig stemning på tribunen.

Likevel gikk frisør Reidar Stenersen jr. (29) glipp av andre omgang, fordi han ble bortvist fra plassen sin på Alfheim.

  • Se videointervju med Reidar i vinduet øverst i saken

Stenersen jr. er selv Manchester United-supporter, og prøvde derfor å trekke opp en allerede ganske presset Tottenham-manager André Villas-Boas.

- Det traff nok

- Jeg sang først etter fem minutter at han skulle bli "sacked in the morning", altså få sparken i morgen - og da så han på meg. Da de gikk til pause og det fortsatt var 0-0, ropte jeg det igjen. Da pekte han på meg, og så kom det vakter og ville ha meg bort, forteller 29-åringen, som er frisør i familiebedriften.

- Jeg vet jo at han er under press, så jeg tror nok det traff da han hørte det fra lille meg i lille Tromsø, smiler han.

Han tolker det som at Villas-Boas fikk han kastet ut fra tribunen på østsida, og forklarer at han gikk uten protester og tar det hele med et smil dagen etter.

- Jeg fikk tilbud om å gå over på andre sida, jeg gikk heller ned til byen og så andre omgang, forteller han.

Han føler likevel at Tottenhams manager var noe hårsår.

- Dette er jo noe som blir sunget av 60.000 mennesker på Emirates (Arsenals hjemmebane) eller andre arenaer, påpeker Stenersen jr., som rundt nyttår faktisk skal til Manchester for å se United mot Tottenham.

- Villas-Boas henvendte seg

Sikkerhetsansvarlig på kampen, Hans-Thore "Boa" Hanssen, bekrefter at én person ble forsøkt flyttet under kampen - og at det var etter initiativ fra Tottenhams manager.

- Han ble bedt om å flytte over til andre sida. Jeg var ikke der selv da det skjedde, så hva han har ropt kan jeg ikke svare på - men jeg vet at han (Villas-Boas) hadde henvendt seg til UEFA-inspektøren, som igjen henvendte seg til våre vakter, forteller Hanssen.

Han forholder seg bare til hva TILs vakter har blitt fortalt og gjort, og føler derfor at det ble håndtert korrekt.

- Ropes det ukvemsord, skal vedkommende snakkes til og eventuelt bortvises, og det er også ekstra strengt på denne typen kamper, sier Hans-Thore Hanssen.

En av vaktene som var med på å fjerne Stenersen jr. sier til Nordlys at han på fredelig vis ble bedt om å flytte seg over på H-feltet - men altså i stedet valgte å forlate stadion.