Gå til sidens hovedinnhold

Blackburn og Fulham følger Reginiussen

Artikkelen er over 13 år gammel

Engelsk interesse for TIL-stopperen.

Nordlys skrev før landskampen mot Island at Morten Gamst Pedersen (26) har tipset sin egen klubb om Tore Reginiussen (22). Og nettopp Blackburn er en av to klubber i Premier League som fulgte Reginiussen før han skadet seg mot Glimt.

Advokat Torgeir Knutsen bekrefter at det er klubber i England som viser interesse for Tore Reginiussen. Han hadde, etter det Nordlys erfarer, to klubber med seg på Ullevaal for knappe to uker siden.

– Det er riktig at det var klubber på Ullevaal for blant annet å se på Tore – for interesse for ham er det i England. Men jeg vil ikke ut med hvilke klubber det er snakk om, sier Knutsen til Nordlys.

Blackburn og Fulham

Etter det vi har grunn til å tro, dreier det seg om nettopp Blackburn og Roy Hodgsons Fulham. Knutsen og Rune Hauge-systemet solgte tidligere i år to andre norske landslagsspillere – Brede Hangeland og Erik Nevland – til nettopp Fulham. Akkurat som Knutsen og Hauge i august 2004 var sterkt involvert i Morten Gamst Pedersens overgang fra TIL til Blackburn.

– Det er interesse for Tore også fra andre ligaer enn den engelske. Men ikke noe konkret – så vidt jeg vet, sier Torgeir Knutsen.

Gullkantet sjanse

Han skulle gjerne sett Reginiussen i aksjon mot Skottland i Glasgow 11. oktober.

– Det er klart det ville vært en gullkantet sjanse til å vise seg fram overfor engelske klubber, i hvert fall. På den kampen vil jo «alle» klubbene i England ha folk på tribunen. Også Nederland-kampen på Ullveaal vil være godt besøkt av klubber. Men jeg er ikke bekymret i forhold til Tore – han har markert seg over tid allerede. Både i Tippeligaen, på A-landslaget og U21-landsklaget, sier Torgeir Knutsen.

TIL kjent med interessen

TILs sportsdirektør Morten Kræmer bekreftet i går at klubben er godt kjent med interessen for Reginiussen fra utenlandske klubber.

– Vi vet at det er stor interesse rundt Tore Reginiussen. Det har blant annet vært flere klubber her som har sett ham i aksjon ved flere anledninger, sier Kræmer til TV 2-sporten – og fortsetter:

– Tore er en «upcoming-man» som vi vet følges av flere klubber. Det har vi også fra agenter, og vi stoler på det de sier.

Til Nordlys legger han til:

– Vi har ikke mottatt en eneste henvendelse fra utenlandske klubber, det må ligge hos agenter. Så jeg kjenner ikke til noen navn, men det er vel ikke unaturlig at Blackburn nevnes, med Gamsten der og tips til hans manager.