TIL samarbeider videre med Flovik

TIL-SAMARBEID: Påtroppende Alta-trener Bård Flovik skal i 2018 ha et nært samarbeid med TIL, skriver klubben på sin hjemmeside.

TIL-SAMARBEID: Påtroppende Alta-trener Bård Flovik skal i 2018 ha et nært samarbeid med TIL, skriver klubben på sin hjemmeside. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Beholder båndene til treneren som måtte slutte i fjor sommer.

DEL

Bård Flovik måtte gå som TIL-trener i slutten av juni i fjor, og nå i vinter ble det klart at han overtar ansvaret for Altas herrelag i PostNord-ligaen.

Nå melder TIL på sin hjemmeside at de vil ha et nært samarbeid med Flovik og Alta i 2018.

Håpet er at et slikt samarbeid kan være fruktbart for utvikling av nordnorske spillere.

Det kan blant annet bety utlån av TIL-spillere til Alta. TILs andrelag rykket i 2017 ned til 4. divisjon, og klubben har gjort det klart at de i større grad ønsker å låne ut spillere for å tilby en bedre kamparena til sine nest beste spillere.

– Vi synes det er viktig å bevare en god relasjon til Bård, selv om han sluttet som trener i TIL og nå er hovedtrener for Alta. TIL ser også stor verdi av at Bård nå er trener for den fremste klubben i Finnmark, noe som er viktig både når det gjelder rekruttering av fremtidige nordnorske spillere, samt det faktum at mange av våre mest trofaste supportere kommer fra Finnmark, sier sportssjef Svein-Morten Johansen til TILs egen hjemmeside.

– Jeg er glad i nordnorsk fotball, både i toppen og nivået bak toppen, og ønsker å bidra til og utvikle den videre. Det er naturlig å knytte et slikt samarbeid opp mot sluttavtalen jeg hadde med TIL i fjor hvor det lå en intensjon om å benytte mitt nettverk og min kompetanse både nasjonalt og internasjonalt, uttaler Flovik.

 

Artikkeltags