Årst - Start: 3-1

Artikkelen er over 13 år gammel

Ole Martin Årst scoret like godt alle tre målene da serieleder Start ble feiet av banen i går kveld. Vi fulgte kampen Hvem tror du rykker ned? Er Ole Martin Årst tidenes TIL-spiss? Følg TIL-debatten .

DEL

Dermed rykker TILs kaptein frai kampen om toppscorertittelen. Totalt står han nå med hele 16 scoringer i årets sesong, og må sies å ha bidratt meget sterkt i TILs kamp for å overleve i den øverste divisjonen.

TIL sjokkerte Start med 2-0-ledelse etter bare drøy tjue minutters spill.

1-0 kom etter bare sju minutter, og i likhet med på den andre scoringen var det Lars Iver Strand som slo frisparket i forkant.

Start reduserte like før pause ved venstrback Marius Johnsen.

TIL-spillerne opptrådte med stor selvtillit, spesielt i første omgang - det var tydelig at sammenlagtseieren over Galatasaray torsdag sprøytet ekstra glød inn i laget.

Etter hvilen kom gjestene bedre med, og det så ut som om TIL skulle falle tilbake til gamle synder igjen. Start overtok grepet om kampen, uten å skape de helt store sjansene.

Da TIL trengte det som mest dukket Ole Martin Årst opp igjen og slo endelig fast at alle tre poengene skulle bli igjen på Alfheim.

Dermed kunne "Gutan" og et fantastisk hjemmepublikum slippe jubelen løs. Det er lenge siden det har vært så mye liv og leven fra tribunene. De 6.202 fremmøtte fikk full valuta for pengene.

Vi fulgte kampen live her!

På våre fotballsider finner du alt du trenger å vite om fotball i inn- og utland.

Les alt om triumfen i mandagsutgaven av Nordlys!

Artikkeltags