1500 billetter solgt til Glimt-TIL

Artikkelen er over 13 år gammel

Vesterålingene går mann av huse for treningskampen. <img class="apiImgLeft" style="margin-bottom:0px;" src="http://www.nordlys.no/multimedia/archive/00951/debatt13_951663a.jpg" alt="">

DEL

TIL skal spille mot Bodø/Glimt i Blåbyhallen på Sortland søndag 18. februar.

Det har lenge vært en tradisjon at de to nordnorske lagene spiller mot hverandre i sesongoppkjøringen, og denne gangen har man altså valgt å legge kampen til Vesterålen.

Vil ha publikum i klubbfargene

- De første ukene har alt forhåndssalget til kampen skjedd fra Sortland. Vi håper at dette blir en fotballfest for hele Vesterålen, og til helga legger vi ut billetter for salg i alle våre nabokommuner. Vi ber publikum se etter annonser i sin lokalavis for informasjon om salgssteder, sier Rolf Mathisen, produsent i Sortland arrangement til nettstedet Vesterålen Online.

- Jeg har snakket med begge lag og de lover at her får publikum valuta for pengene. Vi har invitert supporterlederne fra begge klubbene og oppfordrer publikum til å kle seg i fargene til klubben i sitt hjerte, sier Mathisen videre.

Møtes 1. april på Alfheim

TIL og Glimt skal også møtes én gang til før seriestart.

Det skjer på kunstgresset på Alfheim 1. april - altså helga før eliteserien og 1. divisjon ruller i gang for de to klubbene.

Artikkeltags