I 2016 debuterte Fredrik Michalsen (nå 24) på A-laget til TIL i eliteserien, som en del av det mye omtalte 1996-kullet der han var inne sammen med Runar Espejord, Jostein Gundersen, Mikael Norø Ingebrigtsen og Ulrik Yttergård Jenssen.

Sommeren 2018, etter å ha tatt steget til gamleklubben Fløya, fant han ut av nok var nok og la fotballen til side.

I stedet valgte han å gå tyngre inn i familiebedriften styrt av pappa og tidligere TIL-spiller Kjetil Emil Olsen, der han driver med bolig, eiendom og forvaltning.

– Det kom til et punkt der jeg måtte velge, sier Michalsen blant annet når han er gjest i den ferskeste episoden av vår fotballpodkast JoMos Kosmos.

Michalsen er med i studio sammen med Martin Skaug, Jonas Høylo Fundingsrud og Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen.

Der får han også fortelle litt om et ørlite fotballeventyr og menneskelig visuell utvikling på Island, og redaksjonen dykker inn i TILs supermandag med 3-0 over Sandnes Ulf og lånesigneringen av Michalsens 1996-kompis Runar Espejord.

Gamst på tråden

I spalten «Hold linja» telefoneres det til Alta og Michalsens tidligere lagkamerat Morten Gamst Pedersen, som nylig rundet 39 år.

Veteranen får snakke litt om TIL-bruddet, muligheten for at han kan ende opp i Tromsø igjen og et besøk i England av den unge konfirmanten Fredrik Michalsen.

I spalten «Børsen» diskuteres denne gangen gode TIL-kjøp opp gjennom historien.

Finn podkasten

Podkasten JoMos Kosmos handler om lokalfotball generelt og TIL spesielt.

Ønsker du å høre tidligere episoder eller følge (og gjerne også like, dele og gi en vurdering av) JoMos Kosmos aldeles gratis, kan du enkelt følge disse linkene:

Twitter

Facebook

Soundcloud

Podkasten er tilgjengelig både på iTunes, i podkast-appen på Apple-enheter og i Spotify. Et søk på JoMos Kosmos der er svært enkelt.

Her er episode 52, med Fredrik Michalsen i studio og Morten Gamst Pedersen som telefongjest: