Søndag ettermiddag spiller TIL årets første treningskamp når det russiske topplaget Rubin Kazan er motstander under treningsoppholdet i Tyrkia.

TIL stiller slik: Jacob Karlstrøm - Anders Jenssen, Simen Wangberg, Juha Pirinen - Marcus Pedersen, Onni Valakari, Morten Gamst Pedersen, Lasse Nilsen - Oliver Kjærgaard, Robert Taylor, Mikael Norø Ingebrigtsen.

Trolig blir finske Robert Taylor TILs toppspiss i denne kampen.

Runar Espejord og Mushaga Bakenga er begge skadet og uaktuell for kampene i Tyrkia.

TIL er enig om en utlånsavtale av den costarikanske spissen Brayan Rojas, som kommer fra AD Carmelita i Costa Rica. Klubben har selv bekreftet overgangen på sosiale medier, men TIL vil ikke uttale seg om den 21-årige spissen før han har gjennomført medisinsk test og alt formelt er på plass.

Kampen gir en sjanse for flere spillere til å vise at de har en fremtid i klubben.

Anders Jenssen (25) har spilt for TUIL de siste sesongene, men er nå uten kontrakt, og etter å ha overbevist i løpet av den første treningsuka med TIL ble midtstopperen invitert med til treningsleiren i Tyrkia.

Danske Oliver Kjærgaard får også muligheten til å vise seg verdig mer tillit enn i fjor. Da ble han leid ut til Nest-Sotra etter minimalt med sjanser i eliteserien, uten at det var noen suksess for den unge midtbanespilleren. 

En annen som har sjansen til å overbevise er den russiske forsvarsspilleren Artem Sokol, som trolig får spilletid i løpet av kampen.

Det gjør trolig også de fleste som er på TILs innbytterbenk. Det inkluderer Magnus Andersen, Daniel Berntsen, samt unggutter som Sigurd Grønli, Gustav Severinsen, August Mikkelsen, Runar Johansen og den andre russiske prøvespilleren Yaroslav Ivakin.

Kent-Are Antonsen er ute med skade, men ventes å være klar i løpet av kort tid.

Det har vært mye nedbør i Tyrkia de siste dagene, blant annet ble TILs U17-lags kamp mot Zenit St. Petersburg avbrutt på grunn av haglskur. 

Flere baner er umulig å spille på, på grunn av overvann. Banen i Belek er imidlertid i god forfatning, så det blir kamp.