TIL-spiller Kent-Are Antonsen (24) har hatt noen begivenhetsrike siste ti dager.

Først ordnet flyklusset i streikeperioden seg sånn at han og samboer Tina Gjøvik fikk tatt med sønnen Julian (1) til den lenge planlagte hjerteoperasjonen på Rikshospitalet i Oslo.

Operasjonen ble vellykket og ga en lettet Antonsen, som i det litt mindre viktige fotballperspektivet opplevde en tøff nedtur på overtid med TIL i Kristiansund etter en godt gjennomført bortekamp.

Antonsen har stilt opp som gjest i en helt fersk og livlig episode av vår fotballpodkast JoMos Kosmos, der han snakker i en knapp time med Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen og Krokelvdalens store sønn Mohammed Ahamed Jama.

  • Episoden finner du ved å bla deg litt nedover

Her får balsfjordingen fortelle om sin kjærlighet for kaffe (som ble oppdaget tidligere enn de fleste), motorsager og kulørte ukeblader.

Den begivenhetsrike perioden han nettopp har lagt bak seg blir naturlig nok også tema, og om å bli tidlig tobarnsfar sier TIL-profilen:

– Det har gjort underverker for meg, både på og utenfor banen.

Finn podkasten på nett

Podkasten JoMos Kosmos har et hovedfokus på lokalfotball.

Ønsker du å høre tidligere episoder eller følge (og gjerne også like, dele og gi en vurdering av) JoMos Kosmos aldeles gratis, kan du enkelt følge disse linkene:

Facebook

Twitter

iTunes

Soundcloud

Her er episode 43 av JoMos Kosmos, med Kent-Are Antonsen liggende på en divan i vår studio-lounge: