TIL solgte Runar Espejord (25) til nederlandske Heerenveen etter nedrykket i 2019.

Etter et låneopphold tilbake til moderklubben i fjor er spissen igjen på plass på et nytt lån i år, i første omgang frem til sommeren.

Da kan det skje ting, ifølge TILs team manager Lars Petter Andressen.

Som gjest i den siste utgaven av vår fotballpodkast JoMos Kosmos røper han en del om TILs spillerjakt, blant annet at det er en dialog med Heerenveen om fremtiden til Espejord.

– Vi jobber med å kunne hente han tilbake i sommer, sier Andressen.

  • Hør episode 68 av JoMos Kosmos med Lars Petter Andressen som gjest her:

Siste om Grorud- og keeperjakt

Han gir også de siste detaljene om TILs jakt på Groruds midtbanespiller Martin Høyland, og forklarer hvorfor han ikke nødvendigvis anser den saken som helt «død» ennå.

Mer «dødt» tror han det er rundt West Ham og avtalen man hadde rundt keeper Nathan Trott, men ønsket er fortsatt helst å kunne få inn en ny keeper før seriestart.

Det blir flere detaljer rundt hvordan TIL tenker og jobber i spillerjakten, og en forklaring om hvordan klubben tenker når de vet at store klubber allerede har følere ute rundt flere tenåringer som per i dag er i klubben.

Andressens tidligere kaptein på TIL 2, Jonas Høylo Fundingsrud, har gjort en ekstra innsats denne gangen når han har lagd en introduksjon av ukens gjest.

Finn podkasten

Podkasten JoMos Kosmos handler om lokalfotball generelt og TIL spesielt.

Ønsker du å høre tidligere episoder eller følge (og gjerne også like, dele og gi en vurdering av) JoMos Kosmos aldeles gratis, kan du enkelt følge disse linkene:

Twitter

Facebook

Soundcloud