Ti år etter at de spilte på Døgnvill får Tromsø et gjensyn med denne gjengen

KOMMER TIL TROMSØ: Alejandro Fuentes (til venstre), Askil Holm, Espen Lind og Kurt Nilsen kommer til Tromsø 30. august for å spille på The Edge.

KOMMER TIL TROMSØ: Alejandro Fuentes (til venstre), Askil Holm, Espen Lind og Kurt Nilsen kommer til Tromsø 30. august for å spille på The Edge. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Tromsøværingen Espen Lind tar med seg Alejandro Fuentes, Kurt Nilsen og Askil Holm til Tromsø 30. august.

DEL

Konserten skal holdes på The Edge.

- I fjor høst kom Espen og Kurt sammen for å spille litt gitar, synge og mimre. Det ga umiddelbar mersmak. Kjemien og godfølelsen vokste raskt. Det som hittil hadde vært unevnelig, var nå helt uunngåelig. To telefoner ble tatt og hos både Alejandro og Askil var konklusjonen et rungende og entydig ”Ja!”, skriver The Edge i en pressemelding.

Det er ti år siden guttene sist holdt konsert sammen, og selv om de er blitt godt voksne karer, skaper ikke det problemer for familiefedrene.

- Det blir en tidsreise i dobbel forstand. Publikumet vårt har også blitt eldre siden vi sist var på veien. Denne gangen utvider vi repertoaret vårt. Flere låter, større bredde, større produksjon og enda flere hits. Det norske publikumet fortjener en festkveld som dette – og vi gleder oss, sier Espen Lind i pressemeldingen.

Guttene lover at de vil spille gamle, kjente låter som blant annet «Hallelujah» og «Boys of Summer» 

- Ja selvfølgelig. De som så oss i 2006 og 2009 vil kjenne seg godt igjen. Men også de som var barn den gangen vil kose seg nå. God musikk og god stemning treffer alle! Det blir flest nye låter vi aldri har opptrådt med før. Vi er klare til å lage fest!”, sier Askil Holm.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken