Tidligere TIL-helt i samtaler med Vålerenga, Glimt og TIL

SNAKKER UT: Thomas Hafstad er gjest i den siste utgaven av fotballpodkasten JoMos Kosmos. Her forteller han om forhandlinger i 2017 med eliteserieklubber og en dialog om en retur til TIL-systemet – og veldig mye annet.

SNAKKER UT: Thomas Hafstad er gjest i den siste utgaven av fotballpodkasten JoMos Kosmos. Her forteller han om forhandlinger i 2017 med eliteserieklubber og en dialog om en retur til TIL-systemet – og veldig mye annet. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Thomas Hafstad letter på sløret om mye, og kan være på vei tilbake i fotballen.

DEL

Den tidligere cupmesteren og TIL-profilen Thomas Hafstad er gjest i den ferskeste episoden av vår fotballpodkast JoMos Kosmos, sammen med TUIL-spiller Jo Nymo Matland og Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen.

  • Episoden finner du litt lengre ned i saken.

Her kommer den tidligere utviklingssjefen i TIL, som beskriver avskjeden fra den jobben som «uelegant» fra klubbens side, med noen nyheter – om at han i løpet av 2017 har vært i forhandlinger med både Vålerenga og Bodø/Glimt, og også i dialog med TIL.

En retur til fotballen er ikke helt umulig for spilleren som i 2008 måtte sette punktum for en lang spillerkarriere etter et ublidt møte året før med en spinningsykkel. Joda, det snakkes det også om.

Tidligere romkamerat Ole Martin Årst får grille Hafstad med noen spennende spørsmål, og det blir fortalt om da han trente en uke med Årsts engelske favorittlag Tottenham.

Finn podkasten på nett

Podkasten JoMos Kosmos har et hovedfokus på lokalfotball, og publiseres ukentlig.

Ønsker du å høre tidligere episoder eller følge (og gjerne også like og dele) JoMos Kosmos aldeles gratis, kan du enkelt følge disse linkene:

Facebook

Twitter

iTunes

Soundcloud

Som alltid anbefaler vi å sende inn spørsmål når som helst om hva som helst som har noe med fotball å gjøre. Det er bare å klikke på linkene over, finne podkasten på Facebook eller Twitter (og gjerne like og følge JoMos Kosmos) og sende i vei.

Denne gangen kan spørsmålene være målrettet mot TIL-trener Simo Valakari, som skal stille som siste gjest neste uke før podkasten tar en liten sesongpause (som kanskje brytes opp med noe julegodt).

Her er episode nummer elleve med Thomas Hafstad sittende semikomfortabelt på gjestebarstolen:

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken