Drage på klubbjakt: – Jeg anser meg som ferdig i TIL

Thomas Drage i aksjon under torsdagens TIL-trening på Alfheim. 23-åringen sier til Nordlys at det ikke blir noe mer spill for TIL uansett om de skulle tilby en ny kontrakt.

Thomas Drage i aksjon under torsdagens TIL-trening på Alfheim. 23-åringen sier til Nordlys at det ikke blir noe mer spill for TIL uansett om de skulle tilby en ny kontrakt. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Har begynt å se seg om etter neste arbeidsgiver.

DEL
 

Thomas Drage (23) sa for en måned siden til Nordlys at seks år i TIL kunne være nok, og at han åpnet for dialog med andre klubber når juli kom og et halvt år ville gjenstå av kontrakten hans.

En direkte dialog med andre klubber har det ennå ikke vært, men jakten på en ny klubb er i gang gjennom hans agent Kent Karlsen, ifølge Drage selv.

– Jeg har en agent som driver og jobber litt, og vi ser etter muligheter, forteller 23-åringen.

– Ikke noe her uansett

Drage sier i klare ordelag at han har en tanke om å flytte på seg, selv om det skulle dukke opp et tilbud om forlenget kontrakt med TIL.

– Sånn som situasjonen er nå, så blir det ikke noe her uansett, sier spilleren fra Mosjøen.

– Du anser deg egentlig som ferdig her?

– Det meste tyder på det, ja. Dette blir det siste året mitt her, det føler jeg meg ganske sikker på.

Kan gå i sommer

Agent Kent Karlsen bekrefter at han er i gang med å undersøke hvilke muligheter som finnes for Drage.

Han sier også at han jobber med å se om en overgang i sommerens vindu kan la seg løse.

– Ja, det er riktig, jeg jobber med det. Nå er det ikke noen dramatikk i dette. Thomas har hatt sine opp- og nedturer i Tromsø. Med tanke på spillestil og sånn det ellers har blitt (med lite spilletid), kan han trenge et miljøskifte, tror Karlsen.

Agenten mener at det innenfor sommerens overgangsvindu er ligaer som den svenske og den danske som kunne vært mest aktuelle.

– Det handler jo også om at hvis Tromsø skal få noe for han, er det nå i sommer det må skje, sier Karlsen.

Halmstad-interesse

Etter det Nordlys erfarer har det så langt vært svenske Halmstad som har vært mest konkret i sin interesse, uten at det så langt har resultert i noe.

Thomas Drage har ikke vært på banen i TILs fire siste eliteseriekamper.

Totalt har han spilt ni av klubbens 16 seriekamper så langt i år, men har totalt sett bare vært på banen i 293 minutter. Det tilsvarer drøyt tre hele fotballkamper.

Han er ikke den eneste spilleren i TIL på utgående kontrakt i år. I den kategorien finner man også Benny Lekström, Hans Eriksen Norbye, Remi Johansen, Lars-Gunnar Johnsen, Jonas Johansen, Morten Moldskred og Zdenek Ondrasek.

Av dem er det bare Remi Johansen TIL har hatt en konkret dialog med, og den dialogen førte ikke frem.

 

Artikkeltags