TCMN (21) avslører bilder du aldri før har fått se: – Jeg våknet opp med et stort blåøye etter en bursdag

Slik våknet Therese Charlotte Nilsen opp etter en bursdagsfest i 2011. Nå avslører hun flere hemmeligheter på bloggen sin.

Slik våknet Therese Charlotte Nilsen opp etter en bursdagsfest i 2011. Nå avslører hun flere hemmeligheter på bloggen sin. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Avslører flere gamle hemmeligheter om seg selv på bloggen.

DEL

I et innlegg på sin egen blogg, har Therese Charlotte Nilsen publisert flere bilder og historier som hun aldri tidligere har fortalt de mange tusen leserne sine. Det starter dramatisk, med en bildecollage av henne med blåveis og sår i ansiktet. Under mellomtittelen: Jeg har hatt den sykeste blåveisen uten å vite hvordan jeg fikk den,  forteller hun at hun våknet opp på gulvet hjemme hos seg selv, og skjønte ikke hva som hadde skjedd.

LES: Fan tatoverte Therese inn på overarmen: - Håper jeg ikke møter ham i en mørk bakgate

Krasjet i kommoden

Til Nordlys forteller TCMN at hendelsen skjedde i 2011, og at hun er glad for at det gikk så bra som det gikk.

– Det kunne gått mye verre. Jeg hadde et ganske stort kutt på sia av øyet. Hadde jeg truffet litt annerledes, kunne jeg kanskje ha blitt blind?

Da hun dro hjem fra bursdagsfesten skal hun ikke hatt noen blåveis. Det ble hun fortalt av venninnene sine.

«Når jeg kom ned i speilet på badet fikk jeg rimelig sjokk. Jeg hadde i følge venninner ikke noe blåveis når jeg ble kjørt hjem, så den har kommet etter det. Det jeg har konkludert med er at jeg har snublet i karmen på soverommet når jeg skulle inn, også har jeg kræsjet i hjørnet på kommoden og besvimt på gulvet.»

LES OGSÅ: Sykdommen til Therese gjør ryggen helt skjev: – Legen min har frarådet meg å fortsette i yrket

Oppsøkte ikke lege

Overfor Nordlys innrømmer 21-åringen at hun må ha drukket litt for mye den kvelden. Nå vil hun advare andre ungdommer mot å la det gå for langt.

– Man må tenke litt mer på hvor mye alkohol man inntar. Jeg tenker med gru på hva som kunne skjedd dersom jeg hadde pådratt meg en kraftig hjernerystelse, sier hun.

LES: Kjendisblogger misbrukt i pornoreklame

Therese Charlotte sier at hun ikke tok kontakt med lege i etterkant av hendelsen, men at dette også er noe hun angrer på i dag.

– Jeg burde absolutt oppsøkt lege for å få det undersøkt. Det var ikke særlig vondt, og gikk over av seg selv. Dette var nok årsaken til at jeg ikke kontaktet lege, sier hun.

Hvile

Therese Charlotte aner ikke hvor lenge hun var borte, og ifølge en artikkel på Helsenett.no, bør man oppsøke lege dersom man opplever langvarig bevisstløshet som følge av slag mot hodet. Artikkelen baserer seg på informasjon fra overlege i nevrologi, Marit Grønning. Man bør oppsøke lege dersom man er bevisstløs lengre enn et par minutter, føler seg søvning, eller svimer av igjen.

Mistenker man at han mar hjernerystelse, bør man holde seg sengeliggende. Får man hodepine, kan man ta smertestillinde medikamenter, men ikke noe som gjør vedkommede mer sløv, ifølge overlegen.

Behandling av hjernerystelse er ro, som regel sengeleie.

Hvis hodepinen blir for ille kan man gi smertestillende medikamenter

Hele innlegget til TCMN kan du lese her.

Artikkeltags