Gå til sidens hovedinnhold

Tapte kampen på de siste to skuddene

Artikkelen er over 6 år gammel

Tromsø Storm gikk på et knepent tap for Bærum Basket søndag. Håper på Moses-signering mandag.

Tromsø Storm kunne befestet posisjonen som serieleder i BLNO søndag, men gikk på 65-68-tap for Bærum Basket på bortebane.

Stian Mjøs avgjorde kampen med en trepoenger 14 sekunder før full tid. Keon Lawrence fikk sjansen til å utlikne, men traff ikke med sitt forsøk med bare tre sekunder igjen av kampen.

- Det var nært. Men vi var ikke effektive nok i dag, og misset for mange lay-ups. Vi hadde nok åpne muligheter, men tok ikke vare på sjansen da vi hadde den. Det hjemsøkte og kostet oss i dag, og vi lot disse poengene glippe fra hendene våre, sier Storm-trener Kenneth Webb til Nordlys.

- Tapte det fysiske slaget i kampen

Seier søndag ville gjort helgen perfekt, etter den overbevisende seieren mot Asker Aliens lørdag.

- Vi gjorde det ok defensivt, selv om de tidvis gjorde som de ville med oss in-side. Den store forskjellen fra i går var at vi tapte det fysiske slaget i kampen i dette oppgjøret. Det er skuffende, mener Webb.

Han er likevel brukbart fornøyd med to poeng på to kamper.

- Det er tøft å spille to kamper på to dager, spesielt mot to så gode motstandere. Sånn sett er det ok å komme fra det med to poeng. Vi tar det med oss, og skal forberede oss inn mot hjemmekampen mot Gimle neste helg. Det er et veldig bra lag, sier Webb.

Håper på signering mandag

Der håper han å ha med seg Victor Moses. Klubben forhandler med spilleren om kontrakt, og tanken er at han skal erstatte Billy Wilson, som fikk kontrakten terminert i forrige uke.

- Vi forhandler med agenten om en avtale. De er klar over rammene, men det er en del praktiske spørsmål som må avklares. Vi er positive og håper å ha en avklaring i løpet av de nærmeste dagene, sier styreleder Kurt Figenschau til Nordlys.

Kenneth Webb er klar på at behovet for Moses er stort.

- Skal vi ha en sjanse til å vinne sluttspillet i år, så må vi ha noen inn. Vi må ha noen som vil gi oss den tilstedeværelsen under kurven, og ta noen returer. Vi så det nå i denne kampen at det kunne vært forskjellen, sier Kenneth Webb.

BÆRUM BASKET-TROMSØ STORM 68-65 (19-18, 30-36, 48-51)

Poeng Storm: Keon Lawrence 21, Kiril Raykov 16, Nicholas Phillip 11, Marcus Wynn 7, Arne Ingebrigtsen 6, Aslak Smalås 4.

Flest poeng Bærum: Johannes Dolven 17.

Kommentarer til denne saken