Onkel Per er Idol-Ingvars største fan

ENGASJERT FAN: Per Hætta, onkelen til Ingvar, er hans største tilhenger. Foto: Privat

ENGASJERT FAN: Per Hætta, onkelen til Ingvar, er hans største tilhenger. Foto: Privat

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

- Jeg er veldig spent, og gleder meg bare. Det er jo veldig få igjen nå, så da gjelder det å komme gjennom nåløyet, sier Ingvar Olsen (24).

I kveld er det en ny runde med Idol og Ingvar Olsen fra Tromsø er én av seks finalister som skal framføre låten sin foran dommerpanelet. Tema for dagens sending er The Beatles.

Egne supportere

I salen på Chateau Neuf i Oslo har han med seg mamma Anita, pappa Terje, tante Jorun Hætta og onkel Per Hætta, som spente tilskuere.

- Tante Jorun og onkel Per har vært på hver eneste sending. Tante har kledd seg opp og kommet i skikkelig Beatles-stemning. Jeg har hørt rykter om at onkel Per har hatt og rosa skjerf i kveld. Han er litt uforutsigbar, så man vet aldri hva han finner på. Forrige gang hadde de plakat, men jeg vet ikke hva de finner på i kveld, sier han.

- De er veldig engasjert, legger han til.

I dagens sending skal Idol-Ingvar synge en Beatles låt, og han har et spesielt forhold til gruppa fra Liverpool.

Oppvokst med The Beatles

- I kveld skal jeg synge "While my guitar gently weeps". Jeg lærte å spille gitar til The Beatles da var jeg rundt sju år. Jeg har vokst opp med de og hørt på låtene deres.

Olsen forteller at han var ganske inspirert av Queen og Elvis Presley da han var liten. Han har akkurat ferdig med lydsjekk

- Det har gått bra. Om en time har vi generalprøve, så er det bare å glede seg til i kveld, sier han.

Hvem er din største konkurrent?

- Det er mange som gjør det bra, så jeg håper bare jeg gjør det minst like bra, sier han.

Med seg i topp seks finner vi flere nordnorske talenter, Tara Lill Flåten Nicolaysen fra Lakselv og Anniken Høve fra Sortland skal også framføre Beatles-låter i kveldens Idol.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken