Her er svaret fra Sylvi Listhaug til Kristoffer Joner

Munnhuggeri mellom statsråd Sylvi Listhaug (Frp) og skuespiller Kristoffer Joner (Ap). Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB Scanpix) / Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Munnhuggeri mellom statsråd Sylvi Listhaug (Frp) og skuespiller Kristoffer Joner (Ap). Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB Scanpix) / Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Artikkelen er over 3 år gammel

- Vi lar oss ikke stoppe av dette hylekoret.

DEL

Nettavisen ba om en kommentar fra innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug på kritikken fra Kristoffer Joner.

Skuespilleren tar et knallhardt oppgjør med Listhaug og har laget en Facebook-profil ene og alene for å poste ett innlegg, der han kaller innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaugs respektløs.

- At en som representerer landet vårt fryder seg over medmenneskers tragedie, er forkastelig, mener Joner.

Listhaug svarer på Facebook

Listhaugs politiske rådgiver, Espen Teigen, svarer oss slik:

- Sjekk Sylvis Facebook! :-)

Der skriver Listhaug at:

«LIK OG DEL! Bli med å si klart og tydelig ifra at vi ikke lar oss stoppe av dette hylekoret. Vi vil fortsette å kjempe for en streng og bærekraftig asylpolitikk som sikrer den norske velferdsmodellen!»

Statsråden lar seg ikke stoppe av dette:

- Hivd seg på hylekoret

- Nå har skuespillere, kommentatorer og resten av venstresiden hivd seg på hylekoret. Sist ute er Kristoffer Joner (bilde), som er både skuespiller og bystyrerepresentant for Arbeiderpartiet i Stavanger.

I tillegg har statsråden følgende kommentar:

- Folk må bruke pengene sine på det de vil. Hvis de skal donere i mitt navn, vil jeg nok heller at de hadde donert til noen som hjelper flyktningene i nærområdene der de fleste er. Mange trenger skolegang, helsehjelp og andre nødvendigheter vi tar for gitt i Norge, sier Listhaug til Nettavisen - og tilføyer at:

- Det hadde vært bedre anvendte penger enn til en interesseorganisasjon for asylsøkere. I Norge har man tross alt en omfattende asylbehandling der rettssikkerheten blir godt ivaretatt.

Artikkeltags