Nordlys kan by på hele seks kamper tilgjengelig for abonnenter i kveld. Sendingene gjøres i et samarbeid med iTromsø og Folkebladet.

Sendeskjemaet ser slik ut:

Klokken 18: TUIL-Tverrelvdalen (2.-divisjon kvinner)

TUIL kjempet om seriegullet i 2.-divisjon til nesten siste slutt i fjor og vil håpe på et nytt forsøk i år. 4 poeng på to kamper hittil, mens Tverrelvdalen står med to tap av to mulige - mot de to andre tromsølagene TIL og Fløya 2.

Klokken 19.15: Krokelvdalen-Fløya 2

Krokelvdalen har bare avgitt to poeng hittil i 4.-divisjon og kan med seier mot Fløya 2 innta tabelltoppen dersom Skarp slår TUIL 2 i kveldens andre toppkamp i divisjonen. Fløya 2 er på sin side også med i toppen med 8 poeng på sine fire første kamper.

Klokken 19.15: Skarp-TUIL 2

To andre lag som vil være med i den spennende kampen om seriegullet i 4.-divisjon. Skarp tapte overraskende i sesongåpningen mot Ishavsbyen, men har siden da radet opp tre strake seire. TUIL 2 topper foreløpig tabellen med 13 poeng på fem kamper.

Klokken 19.15: Finnsnes 2-Ishavsbyen

Det er tilnærmet full 4.-divisjonsrunde i kveld og to lag som trenger poeng for å holde bunnstriden på avstand er FIL 2 (4 poeng på 4 kamper hittil) og Ishavsbyen (6 poeng på 5 kamper). Her kan du se kveldens kamp fra Midt-Troms.

Klokken 19.15: Ramfjord-Ullsfjord

De to naboklubbene fra sør i Tromsø kommune møtes til 5.-divisjonskamp. Nyopprykkede RUIL står med brukbare syv poeng på fem kamper hittil, mens Ullsfjord står helt uten poeng etter fire kamper.

Klokken 21.00: Stakkevollan-Storelva

Kvelden avsluttes med dagens tredje 4.-divisjonskamp fra Tromsø. Stakkevollan er plassert i midtsjiktet i avdelingen hittil, mens Storelva står med kun tre poeng så langt og jakter viktige poeng i bunnstriden.