Nordlys og Amedia har fått rettigheter til å vise Liverpools to første kamper i 2020/2021-sesongen - treningskampene mot Stuttgart og Red Bull Salzburg kommende helg og uke.

Liverpool-Stuttgart, som spilles 18.00 lørdag, og Red Bull Salzburg-Liverpool, som har avspark 16.00 tirsdag, ser du som Nordlys-abonnent på vår sportsportal Direktesport.no.

Samtidig viser Nordlys bortekampen til Fløya mot Hønefoss i 1.-divisjon kvinner aøndag klokken 16.00. Kampen ser du direkte her.

I 2.-divisjon for menn spiller både TUIL, FK Senja og Alta kamper.

Senjas bortekamp mot storklubben Fredrikstad blir vist på kinoskjerm i Fredrikstad, men for nordnorske seere som synes veien dit blir lang, så kan kampes sees direkte her, søndag klokken 15.30.

For TUIL er det klart for trenerdebut for Alexander Samuelsen, som leder laget for første gang i bortekampen mot en annen tidligere østfoldstorhet, FK Moss. Den kampen går direkte søndag klokken 14.00 her.

Senere på søndag er Morten Gamst Pedersen tilbake i Tromsø sammen med sitt opprykksjaktende Alta. De skal møte Fløya, som foreløpig jakter sine første poeng i debutsesongen i 2.-divisjon. Den kampen går direkte her klokken 18.30.

Amedia og Nordlys kan nå tilby Direktesport som app for smart-tv og Apple tv. Det betyr at du kan se for eksempel Liverpool-kamoene og all annen lokal sport rett på tv-en, i stedet for mobil, nettbrett eller desktop.