Med oppstart i eliteserien både i volleyball og basketball, samtidig som det drar seg til i toppfotball-seriene, så er sendeskjemaet omtrent like tettpakket som det av og til kunne være før 12. mars og koronakrisen. Sendeskjemaet finner du nederst i saken.

– Med sesongen i gang for BK Tromsø og Tromsø Storm, så er helgens sendeplan for lokalsport den deiligste på veldig, veldig lenge, sier streamingleder Lars Eidissen.

Det er foreløpig kun fortsatt nivåer som går under definisjonen toppidrett som får ha kampaktivitet - og der kommer Tromsø og Troms veldig godt ut på antallet lag.

– Uten øvrig sammenligning, mens Bodø/Glimt har hatt en supersesong i fotball, så er det faktisk 4-0 i favør Tromsø over Bodø når det kommer til eliteserielag i volleyball og basketball. I tillegg har vi ett 1.-divisjonslag i fotball for kvinner og 3 lokale PostNord-lag (2.-divisjon fotball menn). I disse divisjonene tilsammen er stillingen 8-0 til Tromsø! sier en entusiastisk Eidissen.

Det er serieavslutning for den innledende delen av herrenes 2.-divisjon i fotball. Det betyr en nervepirrende ettermiddag for TUIL, som kjemper om å være med i sluttspillet om opprykk og kvalik i dagens kamp mot Kvik Halden.

FK Senja og Fløya spiller bare for æren, men Senja kan sende solid hjelp til TUIL i sin kamp mot Eidsvold Turn, mens Fløya jager sin aller første seier i 2.-divisjon. Samtidig jakter Alta en viktig seier for å posisjonere seg inn mot opprykkskvalik.

Hele helgens sendeskjema ser slik ut:

Lørdag

13.00 Fløya-Hønefoss (1.-divisjon kvinner)
14.00 BK Tromsø-TIF Viking (eliteserien volleyball, kvinner)
15.00 Senja-Eidsvold Turn (2.-divisjon menn)
15.00 TUIL-Kvik Halden (2.-divisjon menn)
15.00 Moss-Fløya (2.-divisjon menn)
15.00 Alta-Vålerenga 2 (2.-divisjon menn)
16.00 BK Tromsø-TIF Viking (eliteserien volleyball, menn)

Søndag

16.00 Tromsø Storm-Centrum Tigers (eliteserien basketball, menn)