Da Line la ut denne annonsen, strømmet folk hjem til henne

POPULÆRT: Line Nilsen la ut bildet til høyre med teksten: «45 kr pr boks, hentes snarest før æ ikke klare å gå mer». Så tok det av på Facebook. Foto: Privat

POPULÆRT: Line Nilsen la ut bildet til høyre med teksten: «45 kr pr boks, hentes snarest før æ ikke klare å gå mer». Så tok det av på Facebook. Foto: Privat

Artikkelen er over 4 år gammel

- Det tok helt av!

DEL

Spesialtilbud på Nordlys + - bestill tilgang her!
 

I desember ble det kjent at Mix-kiosken på Strandveien i Tromsø måtte legge ned. Linda Nilsen var daglig leder ved kiosken, som ble eid av hennes familie.

Mix-kiosken solgte alt fra hurtigmat til dagligvarer og snacks. De hadde også et stort utvalgt av godteri og smågodt. Hvor mye sukkertøy det egentlig var i kiosken fikk Nilsen virkelig kjenne på da hun fredag fikk en levering på døren med kioskens restlager av godteri.

- Det var bokser på bokser med godteri. Jeg hadde egentlig tenkt at vi kunne forsøke å selge det videre etter helgen. Så kom jeg på hvor mye sukker barna kom til å få i seg om vi lot det stå i huset lørdag og søndag. Da la jeg med en gang ut en annonse på Facebook.

Ble nedringt

Annonsen ble lagt i den populære gruppen «Kjøp og salg i Tromsø», som har over 21 000 medlemmer.

Sammen med fire bilder av godteriet skrev Nilsen:

«45 kr pr boks, hentes snarest før æ ikke klare å gå mer,»

Det tok ikke lang tid før Nilsens telefon begynte å ringe.

- Telefonen har nesten ikke vært stille siden jeg la ut annonsen. Jeg ble nedringt.

Mest tyggis og smågodt

For å gjøre det lettere for både seg  selv og andre, bestemte hun seg for å skrive adressen sin på annonsen, og be folk komme til henne og hente det de ville ha. Det førte til at folk strømmet til døren hennes for å få fingre i godbitene.

Hun forteller at det er tyggis og kasser med smågodt det går mest av. Fremdeles har hun litt igjen, men de som vil ha billig snacks og godteri må være raske.

- Det går unna. Jeg tror aldri før jeg har sett en annonse på Facebook som har tatt slik av.

Hun vet ikke sikkert hvor mange hun har vært i kontakt med i kveld, men anslår at det er mellom 50 og 100, og at det har vært minst 20 personer innom huset hennes.

Til slutt må Nilsen avbryte samtalen med Nordlys da det har samlet seg flere folk utenfor huset hennes som vil inn og kjøpe godteri.

Artikkeltags