Nilsens advokat til NRK: - Sparkingen av Steinar ikke gyldig

Tromsø  20150818.
Steinar Nilsen var helt uforberedt på at han skulle få sparken som hovedtrener i Tromsø IL, men sier han respekterer avgjørelsen under en pressekonferanse i sitt hjem tirsdag. 
Foto: Jan-Morten Bjørnbakk / NTB scanpix

Tromsø 20150818. Steinar Nilsen var helt uforberedt på at han skulle få sparken som hovedtrener i Tromsø IL, men sier han respekterer avgjørelsen under en pressekonferanse i sitt hjem tirsdag. Foto: Jan-Morten Bjørnbakk / NTB scanpix Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Steinar Nilsen som fikk sparken som TIL-trener i forrige uke har engasjert advokat. Mannen som skal representere Nilsen, er Torgeir Knutsen, skriver nrk.no.

– Det er riktig at jeg representerer Steinar Nilsen. Og vi er per i dag i en prosess med Tromsø idrettslag. Vi vurderer rettslige skritt, sier advokat Torgeir Knutsen til NRK.

Han sier at de har sendt et brev til TIL og nå avventer et svar.

Begge er skjønt enige om at oppsigelsen ikke er gyldig.

– Vi vet ennå ikke hva dette er. Steinar har ikke mottatt noen oppsigelse, formelt sett. Kun fått en telefon der han fikk beskjed om at han ikke lenger hadde styrets tillit, sier Knutsen.

Han sier også til NRK at de reagerer kraftig på avisoppslag i forrige uke der styrelederen i TIL Holding, Per Aronsen blant annet i Nordlys ble sitert på at «Nilsens lederstil og håndtering av spillere er uforenlig med lederstilen TIL skal ha hos sine ansatte og ledere.»

På bakgrunn av dette vurderes det nå om det er grunnlag for rettslig skritt.

TIL bekrefter overfor NRK at de er i dialog med Nilsen og hans advokat.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken