Ny jobb for Steinar

Steinar Nilsen har fått seg jobb i selskapet selskapet Ledelse i Nord i Tromsø.

Steinar Nilsen har fått seg jobb i selskapet selskapet Ledelse i Nord i Tromsø.

Artikkelen er over 5 år gammel

Hevder at han er ferdig som trener på toppnivå.

DEL

Steinar Nilsen er på full fart inn i en ny jobb. I selskapet Ledelse i Nord i Tromsø, skriver NRK Troms på sine nettsider. Der skal han jobbe med å utvikle unge, nordnorske ledere.

– Der handler det blant annet om lederutvikling. Og ikke minst det å kunne utvikle individet. Og kanskje fortelle de unge og spennende lederne vi har i Nord-Norge, hvilke utfordringer de komme til å møte på i hverdagen, sier Nilsen til NRK.

Han fikk sparken som hovedtrener i TIL for ni uker siden. I et lengre intervju med NRK fast at han ikke kommer tilbake som hovedtrener på toppnivå.

– Jeg anser meg som ferdig med å ha hovedansvaret for et lag, sier Steinar Nilsen.

Overfor NRK innrømmer Nilsen at den første tiden etter han fikk sparken var tøff.

– Tida har vært tøff, spesielt like etter det skjedde. Jeg har brukt tid på meg selv. Og brukt tid på min egen familie for å lære fra det. Og selvfølgelig bygge meg sterk for det som måtte komme videre, sier han til statskanalen.

Nilsen har også gitt et intervju til iTromsø. Der bekrefter den tidligere TIL-treneren at han brukte Rune Brynhildsen som rådgiver.

–Sammen med Rune Brynhildsen, som jeg kjenner fra da jeg jobbet som fotballekspert i MAX, og advokat Torgeir Knutsen, la vi en plan for hvordan dette skulle løses. Familien var selvsagt også involvert, forteller Nilsen til avisen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken