Gå til sidens hovedinnhold

Talentfull V65-banker viser seg frem på Jarlsberg

Bankeren blir et 1 eller et 2 valg, men er vel bare best? Våre oppdaterte V65-vurderinger er klare. Du blir vel med på moroa?

(Nettavisen)

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Vi ganger våre V65-bonger med to i kveld, og håper at vi skal komme oss gjennom flere av løpene hvor vi låser ganske tynt. Vi går hardt ut i denne omgangen, og går til på 7 Run To You som vår beste banker. Imponerte noe kolossalt sist, er milevis bedre enn grunnlaget sitt, og burde ha en flott mulighet selv om den skulle havne utvendig leder. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 7 Run To You – Har sett helt fantastisk bra ut, og gikk et mektig løp etter en grov sjenering (galopperte, og tapte mye) sist. Kom voldsomt tilbake, viste 13,7/1800m, og så alt annet enn sliten ut over mål. Går nok en lav 14-tid om nødvendig, og vår soleklare feeling er at denne er MILEVIS bedre enn det grunnlaget den har på konto. Glem ikke at vi her snakker om en lillebror til svært kapable hester som Born In The USA og Eye Of The Tiger. Har garantert mye ugjort i løpsbanen om den får holde seg hel, og det skal en god hest til for å slå denne. SPILLES!

V65-2 : 2 Borka Støvern – Har vinnerform i kroppen, og gikk et meget solid løp etter ca 40m galopp sist. Har spart seg opp til en seier nå, og kan nesten ikke få en bedre oppgave enn dette. SKAL STÅ FØRST!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 4 Tangen Tone –
Hadde gått ca 30,9/2140mv om den ikke hadde feilet inn i mål sist. Plundret da til slutt, men det er nok problemer som Team Tjomsland har kontroll på, og vi forventer den tilbake på sitt beste igjen i kveld. Går den 31 fra strek så taper den ikke dette, og det er snakk om en veldig motivert favoritt. Løpet ellers holder svak klasse, og vi sløer ikke med garderingene.

V65-4 : 5 Garli Viktor – Fikk endelig vinne sist, og det var fortjent. Gikk dog veldig på topp, og det så ikke ut som om den var veldig langt unna galoppen da. Runder nok disse om den bare leverer som den skal, men vær litt OBS på at den er noe spesiell, og det er vel ingen hest som vi stoler fullt ut på. Motivert, men… Vi liker strekhester i løp som dette, og både 1 Briskeby Bragden og 3 Bjørnli Balto blir med på alt! På de litt større bongene plukker vi med oss seks hester.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 10 Jeffrey B.R. – Har fått to løp i kroppen etter at vintertreningen er gjort unna, og gjorde et bunnsolid løp fra dødens sist. Tapte da på foto, men plukket altså ned 6 Canola. Er normalt ytterligere forbedret til denne starten, den er dessuten meget speedig, og dette er en passende oppgave for vår ide. SPILLES!

V65-6 : 7 L.A.’s Feel Good – Er veldig på riktig vei i regi Stall Hamre, og den blir gradvis bedre. Kom til mål med litt krefter igjen sist, og da møtte den knallgode Kræsj. Sporet trekker naturligvis ned, men med klaff på veien så duger denne i et løp som dette. SPILLES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.