(Nettavisen)

Lerum med ny V4-fest 20. september - Kr.960 ble til Kr.54 841
V4-tipsene til undertegnede satt igjen svært godt i lunsjen til Sverige. Steindype Mellby Ivy (3,5%) ble trukket frem som en tenkbar skrell, og sjokket Danilo H.B. (4,6%) stod først på ranken. DD ble ranket ut på TO rekker, og oddsen ble saftige 277,06! V4-bongen til Kr.960 satt som den skulle, og her ble utbetalingen hele Kr.54 841,-. På Eksperten ble det totalt levert tretten bonger, og seks av disse betalte ut Kr.54 841 hver seg. Omsetningen var 9 000, og totalt spilte vi inn 329 046,-

Gikk du glipp av følgende? :

V4-3 : 2 Bahia – Har falt tung som storfavoritt i årets to første løp, og sist så den heller ikke noe bra ut. Blir igjen hardt betrodd, men før denne viser seg frem igjen på sitt beste så avstår vi fra et bankerspill. Sjokket i løpet kan 9 Mellby Ivy være. Er nemlig bedre enn raden, og viste 10,8 s 800m sist. PASSES!

V4-4 : 7 Danilo H.B. – Gikk fullt godkjent i debuten for sin nye trener sist, men hadde nok også godt av det løpet, og kan ventes ytterligere forbedret nå. Får dessuten på seg en BIKE, og det er kun et pluss. Kommer ut i et jevnt løp, og kan vinne dette om det bare klaffer litt nedover startsiden. SE OPP!

Lørdag venter en av de største jackpotomgangene gjennom tidene. Det ligger altså voldsomme 66,5 millioner ekstra i sjuerpotten på Solvalla. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.3 750.

Lerum med V4-fest i Årjäng 16. september - Kr.960 ble til Kr.55 222
Det ble særdeles vrient i Årjäng denne fredagen, og ingen greide hverken V65 eller V4. I V4-spillet satt dog undertegnede sine tips bra, og det ble noen solide treere for de som tok rygg på den store bongen til Kr.960. Steindype Slotts Anna (0,9% - odds 56,61) var nemlig med på kun tre hester, og det må kalles et solid lås. Vi røk på to hester i V4-3, og det ble dermed to treere på bongen til Kr.960. Utbetalingen ble storfine Kr.55 222 for disse to treerne. På Eksperten ble det levert åtte V4-bonger, og tre av disse (fire andeler a Kr.300 / fire andeler a Kr.250 / fem andeler a Kr.200) betalte ut Kr.55 222 hver seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Solvalla byr på en åpen, og svært spennende JACKPOTOMGANG fredag. Moroa starter opp allerede klokken 12.45. Våre litt større bonger er uten bankere, og med et solid potensial. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 1 Lozano Di Quattro – Var meget god når den vant etter mye press nest sist, og leverte et toppløp da. Sist fikk den det svært billig i tet, men så fin ut, og vant med masse krefter igjen. Hadde vi hatt en toppkusk på denne, ja, da hadde den vært klink. Dog er det Tobias J. Gustafson som kjører, og selv om han var vunnet to ganger på rad med den så er kun han helt ordinær. Motivert favoritt, men vi går ikke ALL IN fra innersporet.

V65-2 : 7 Neon Bank – Dette er et meget bra løp i lavt grunnlag, og flere av disse er betydelig bedre enn grunnlaget de har på konto. Ideen vår var helt rå til seier sist, og WOW hvor bra den var da. Dundret på utvendig, og første 1000m ble passert på raske 12,9. Trykket seg så til tet mot siste sving, og vant enkelt via en avslutning i 13-fart. Sporet trekker ned, men leverer den noe tilsvarende her, ja, da rekker det en bra bit.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 15 Karisma Boko –
Er ikke stabil med volte, og rørte det altså til for seg sist. Tapte kun for knallgode Ivanka Amok nest sist, og dette er en ordentlig god hoppe i et løp som dette. Nå blir det dessuten på med BIKEN igjen, og vi iler til med tipsnikken. 4 Vinci Love – Ble speedet ned sist, mens den avsluttet meget bra mellom hester på oppløpet nest sist. Gikk da 10,7 s 800m. Kan lede hele veien.

V65-4 : 2 Global Dancer – Ble sittende bom fast med masse krefter igjen sist, mens den var knallgod når den vant på en 10-tid nest sist. Er i superform, den står perfekt til spormessig, og må tas på alvor. Er meldt med vanlig vogn, men har gått gode løp med den vognen tidligere. Tungt betrodd blir 6 Eirann – Men den har feilet dumt fra start to ganger på rappen, og det har i hvertfall gjort oss usikre.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 9 Seismic Wave – Det er mulig det er «over» for denne, for den har ikke vært som best på slutten. Kan dog ikke få en bedre oppgave enn dette, og vi setter den knepent først. 6 Antonio Trot – Gjør bare fine løp, den møter riktig motstand, og skal med på alt.

V65-6 : 5 Because The Night – Kommer ut etter en treningspause, og er nok også litt fikset på. Tredje sist spurtet den strålende, og var da hakk i hel på en såpass god hest som Coquaholy. Kan MYE, og det skal bli spennende å se den igjen etter oppholdet. Fikser flotte jackpotkroner?

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.