Gå til sidens hovedinnhold

Se onsdagens V86 fra Sverige gratis på Nettavisen

En storstilt jackpotomgang venter i kveldens V86 fra Solvalla/Bergsåker. Løpene ser du gratis på Nettavisen.

(Nettavisen)

Nettavisen har rettighetene til å vise Rikstoto Direktes V75/V86-sendinger, og disse kan du se gratis på Nettavisen uten noen form for registrering.

Onsdag er det stor jackpot i V86 på Solvalla/Bergsåker med hele 6 972 891 SEK ekstra i potten for 8 rette. Lørdag er det V75 på Jarlsberg med DNt's høstfinaler og eliteløp for begge raser. Rolf Lerum er tipsansvarlig til onsdagens V86 på Solvalla/Bergsåker, mens Kurt Leirvåg er tipsansvarlig til V75-løpene på Jarlsberg lørdag

Onsdagens sending starter allerede klokken 17.30 og viser samtlige løp fra Sørlandets travpark som har V65-omgang i kveld. V86-1 på Bergsåker starter kl 20.30.

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Bergsåker. Andelene har priser fra kr 50 til kr 1 500.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper. I spillboksen under kan du kjøpe STALLTIPS til lørdagens V75-omgang på Jarlsberg.