(Nettavisen)

Lerum med nye supertips - sjekket du objektene på Solvalla 3. april?
Superdype Empire Grim (8-valg) var undertegnede ikke god nok på, men ellers satt absolutt alt! Moon Zappa (2-valg), Pelas Ethos (3-valg), Lennart Sjöhammar (4-valg), og The Bald Eagle (28,4% - banker av stål) stod alle først på ranken... Den lille V65-bongen på Kr.216 betalte ut Kr.1 724,-. V4 ble ranket ut på 2-rekker, og betalte ut Kr.1 413. DD ble ranket ut på 1-rekke, og gav 15,73 i odds! Sjekk ut følgende:

V65-1 : 4 Moon Zappa – Spurtet knallbra sist (11,5 s 800m), mens den ble sittende fast nest sist. Virker å ha funnet superformen, og den må være spillbar i innledningsløpet. Vår ide. 1 Daughterofdarkness – Kan være sjokket. Har fått noen løp i kroppen etter pause, og sist ble den altså sittende bom fast som fulltanket. Den så rett og slett veldig bra ut. Er kjapp fra start, den er sikret et bra opplegg, og skal ikke glemmes. OBS!

V65-4 : 8 Pelas Ethos – Småskummelt løp hvor spillerne strør på med hester. Vår ide ligger veldig i skorpen, og mot helt riktig motstand skal den passes. Spurtet fakta ganske fint sist (12,7 s 800m), og var ikke bunnskrapt over mål. Mats Gunnarsson hadde 31% seire i 2019, mens han i år ligger på 25%. Han duger altså SVÆRT godt i en sammenheng som dette. Vant også med denne hesten tredje sist. Slår til som en frekkis?

V65-5 : 11 Lennart Sjöhammar – Er ute mot en svært overkommelig gjeng i dette lunsjløpet, og nå kommer seieren? Viste 10,9 s 900m sist, og viser den noe tilsvarende her så skal de andre få kjørt seg. Virker ikke helt å bli tatt på alvor, men oss «lurer» dem ikke. MÅ MED PÅ ALT!

V65-6 : 4 The Bald Eagle – Er dagens HALMSTRÅ i en utfordrende V65-omgang til lunsj. Har fått to løp i kroppen etter pause, og den fullførte klart bra sist. Det løpet ble vunnet av knallgode Djokovic. Var i fjor ute mot noen av de beste i årgangen, og dette er en traver med meget god grunnkapasitet. Med to løp i kroppen etter at vintertreningen er gjort unna så er vi altså klart inne på at det er dags. Er veldig kjapp fra start, her burde det bli gratis tet, og siden renner den unna på en lynrask bane? ALL IN!

Lerum med DD-FEST på Axevalla 1. april - 20 oddser innfridde!
Undertegnede serverte KRUTTSTERKE DD-TIPS på Axevalla 1. april, og det ble en saftig opptur for dem som tok rygg! Steindype Riva Renn (7-valg - odds 20,73) ble servert som en fantastisk ide, og med vår andre tipsener Rackham (DD-1) i boet så ranket vi altså DD på en rekke! DD-oddsen ble saftige 62,83!

Fikk du med deg følgende info:
V4-3 : 6 Rackham –
Kommer ut etter pause, og den skal regnes direkte. Har nemlig trent fint i vinter, og dette er en traver som Christoffer Eriksson har store ambisjoner med i år. Har fått et skarpt jobb i kroppen inn mot dette løpet, og den er godt forberedt. Vinner normalt om den leverer i nærheten av sitt beste, og vi iler til med tipsnikken.
V4-4 : 7 Riva Renn – Spurtet meget sterkt etter pause nest sist, og den varslet toppform da. Vi varslet derfor for den sist, men da ble det galopp direkte når den delvis ble sjenert på startsiden. Er utrolig bra de dagene den henger sammen som den skal, den er lynrask fra start, og trives med Stian Eilefsen. Prøves som en helfrekk ide i finalen.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Jägersro står for lørdagens STORE høydepunkt, og det er intet annet enn en fantastisk V75-omgang vi har foran oss. En voldsom omsetning på over 100 millioner ventes, og du kan altså vinne svimlende 30 millioner! Når det gjelder lørdagens beste banker så fant vi den i V75-3, og der tror vi hardt på 6 Van Gogh Z.S. Er en ordentlig kanon i grunnlaget, den er veldig kjapp fra start, og skulle den komme seg foran så er løpet over. Er fakta såpass god at den også kan vinne fra dødens! BANKER! Ellers vrimler det med mulige toppobjekter, og her er det bare å sjekke ut all vår info svært nøye før du stempler bongen før klokken 16.20.

Ta rygg på følgende:

V75-1 : 1 Upset Face – Løste voldsomt i Svenskt Trav-Kriterium, og løser den slik her så kan det opplagt bli tet. Fra tet tviler vi på den taper, og den er spillbar i årsdebuten. Adrian Kolgjini viste frem en helt fantastisk Ultion Face sist lørdag, og det er tydelig at han har stallen ordentlig på gang nå. Upset Face tapte for 2 Power i Svenskt Trav-Kriterium nest sist, men gikk uansett et utrolig bra løp. Det var nok ett av årets beste løp gjennom hele 2019! Her kan det være duket for revansje direkte, og vår feeling er tet og slutt! 2 Power – Tror vi er den beste hesten, men vil virkelig Robert Bergh tømme den fra dødens i en årsdebut? Det tror vi faktisk ikke. Dette er nemlig årets MINST VIKTIGE løp i 2020, og slikt skal man aldri undervurdere. Har trent knallbra, og 26. mars fikk den seg et skarpt jobb (16/2000m). Vi tror at Bergh velger et lugnt opplegg i dødens med fjorårets vinner av Svenskt Trav-Kriterium, så blir det full fart siste 700-800m. BEGGE SKAL NATURLIGVIS PÅ BONGEN!

Velger man å jakte sjokket så er 7 Galantis den mest aktuelle. Satt bom fast sist, og virker å være på full vei mot storformen. Har fått to løp i kroppen etter et lengre opphold, og det har ikke den tungt betrodde favorittduoen fått…

Vår rangering : A : 1 B : 2 C : 7-6-4-3-5

V75-2 : 7 Waiting Hill Hall – Vidåpent hoppeløp hvor det kan skrelle til. Vår ide er en ordentlig bra hoppe som gikk et klart bra løp etter pause sist. Har kommet inn på stallen til Uhrberg etter det løpet, og med et løp i kroppen forventer vi den ytterligere forbedret. Plasseres knepent først i helt riktige omgivelser. 11 Diamond Hall – Er det spennende objektet i dette løpet. Gikk OK etter en liten pause sist, nå blir det skorykk på alle fire for første gang i karrieren, den er kjapp ut, og med den minste flyt må den være HET!

6 Alhambra Mail – Rader opp i stor stil, og vant også via siste indre etter pause sist. Vi har vel enda ikke latt oss imponere noe veldig av denne, og glem ikke at den her skal debutere med voltestart… Outsideren. 12 Mellby Eye Catcher – Er ofte litt undervurdert, men fakta er at dette er en meget god hoppe i grunnlaget. Fikk aldri helt skikkelig fritt frem etter pause sist, og de kreftene blir nok gode å ha i dette løpet. Sporet er perfekt, og som lite spilt er den spennende. 9 Rapide Cash – Gikk tidsmessig veldig bra sist, men hvordan er det egentlig med innstillingen til denne? Fjerde sist så den aldeles helklink ut, men da bremset den som de «VERSTE AVKOMMENE» etter Moe Odin på oppløpet, og ville ikke vinne. Er god nok, men den må vise litt skalle igjen skal vi ranke den høyere opp.

13 Darah Bibo – Tok en turbetont seier sist, men var uansett positiv etter pause. Nå blir det skorykk på alle fire, og Untersteiner mener at det er en perfekt balanse på denne. Er ikke borte om den skulle være forbedret fra sist. 14 Zaira Del Ronco – Spurtet meget bra etter hinder sist, og varslet form. Nå blir det første skoløs i karrieren, og dermed skal man være litt på vakt.

Vår rangering : A : 7-11 B : 6-12-9-13-14-5-8 C : 15-4-2-1

V75-3 : 6 Van Gogh Z.S. – Dette er en KANON i grunnlaget, og vi blir fakta litt overrasket om den taper. Løste voldsomt bak bilen sist, og dundret til tet. Ble litt «seig» tilslutt, men gikk uansett en bra tid uten å være helt bunnskrapt. Har med garanti gått MYE frem med det løpet i kroppen etter pause, og nå skal skoene rykkes. De fleste som følger litt med på travet vet hva det betyr når Robert Bergh rykker skoene på avkom etter Love You. Ofte blir det helt dynamitt. Van Gogh Z.S. er dessuten steinhard i skallen sin, og selv om noen skulle greie å svare så må sjansene være store. VI BANKER!

7 Four Guys Dream – Vant uten å være noe veldig fin sist. Er derfor blitt behandlet etter det løpet. Har tidligere kun løst middels fra start, og den kommer seg ikke forbi vår banker om den ikke løser utrolig mye bedre. Er normalt heller ikke god nok til å plukke ned vår banker fra utsiden. Blir garantert veldig mye spilt, men vi er altså klar på at vår banker er best av disse. 3 Victory’s Club – Sofia Aronsson har ingen form på hestene, og nå skylder man på at Andre Eklundh tok opp denne slik at den feilet sist. Det som skjedde var at hesten mistet aksjonen sin, og galoppen kom som ventet. Er god nok på fart, men den må fungere bedre enn sist skal den vinne. 4 Global Woodstock – Fikk det sydd opp sist, og knep seieren. Nå blir det på med en BIKE for første gang, og når «PU» gjør slikt skal man alltid være litt på vakt. Er dog mer trippel enn veldig seiersaktuell.

Vår rangering : A : 6 B : 7-3-4-8-11 C : 1-2-5-12-10-9

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-4 : 4 Fredric Palema – Spillerne glemmer heldigvis veldig fort, og de har tydeligvis glemt hvor bra denne er. På Mantorp 24.10.2019 så åpnet den første 1000m på LYNRASKE 11,4, men jogget likevel enkelt en 13-tid over samme distanse som på lørdag. Var dessuten fin etter pause sist, og vant veldig enkelt da. Nå skal man rykke skoene rundt, og det har vært et PLUSS på denne tidligere. Er kjapp i vei, Mikael J. Andersson pleier ikke å slippe teten, og på en lynrask bane skal noen og enhver få slite med å plukke ned denne. PASSES! 7 Knowledge’EM – Har imponert i billige omgivelser, og nå går spillerne ALL IN på den i V75. Vær dog OBS på at det her er betydelig hardere i mot, den risikerer å måtte vinne dette fra dødens, og når en slik hest har over 70% på seg, ja, da må vi bare prøve å felle den. Vi ranker superfavoritten ut som et 2-valg! Skulle det bli kjøring mellom disse to så er det fort 9 Reddington som kan få dette sydd opp. Avslørte et STORT TALENT i fjor, og er en hest vi liker svært godt. Fikk seg en tidlig vinterferie, ble kastrert, og har trent bra. At «PU» velger å melde den rett i V75 tyder på ambisjoner. Skal lettes fra jern til alu-sko, og på ren kapasitet er neppe noen bedre enn denne. SKAL MED PÅ ALT! Disse tre skiller seg klart ut, og garderer man først videre så er det ingen som er helt sjanseløs.

Vår rangering : A : 4-7 B : 9 C : 2-10-6-5-1-3-8-11-12

V75-5 : 1 Niky Flax – Har sett smellbra ut på slutten, og den har virkelig spart seg opp til en seier. Har blitt sittende bom fast som fulltanket to ganger på rappen, og greier bare Untersteiner å forsvare sitt innerspor her, ja, da kan den umulig bli enkel å fange på en bane som Jägersro. SPILLES! 2 Night Brodde – Vil garantert prøve seg på startsiden, men kan den komme seg forbi når den står side om side med vår ide? Var feilmeldt sist, galopperte, men viste 11/800m bak feltet, og det er ingen fare med formen. Gangen før jogget den en 10-tid, og det på en veldig bra måte. Kommer den seg til tet så er dette en stor sjanse. Disse to skiller seg ganske klart ut.

12 Prosperous – Har virkelig Henk Grift fått til å tenne på alle sylindre, og da er det en ordentlig god hest. Vant etter et optimalt løp på Vincennes sist, og rapportene tyder på at man kommer med en hest i flott form. Sporet trekker såpass mye ned på en bane som Jägersro at vi nøyer oss med å ranke den på outsiderplassen. 8 Sevilla – Satt man på en BIKE sist, og det ble for mye av det «GODE». Nå blir det på med en «svensk jänkervogn», og da kommer den mer til sin rett. Er en knallgod sølvdivisjonshest, den er i flott form, men trenger flyt fra et elendig spor. Bak der ranker vi 4 Can Lane som var god etter pause sist, samt 5 Secret Mission som har det med å overraske når man minst venter det.

Vår rangering : A : 1-2 B : 12-8-4-5 C : 11-9-10-3-6-7

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-6 : 3 Stepping Spaceboy – Holdt lekestue med Elian Web når den travet 12,5/2140ma tredje sist. Nå blir ikke Stepping Spaceboy spilt, men hadde man plassert inn Elian Web fra samme spor så hadde vel den fort blitt førstetippet? Stepping Spaceboy var så ufresh nest sist, og syk sist. Er blitt fikset på, og skal være tilbake der den var tredje sist. Kan fort suse til tet, og på en brennkvikk bane så trenger den ikke bli enkel å fange. OBS! 7 Racing Mange – Så rålekker ut i årsdebuten sist, og gikk da 07 s 400m med krefter igjen. Er superbra på sitt beste, og Joakim Lövgren har nok skjerpet den litt ekstra før denne starten på hjemmebane. Blir livsfarlig om den holder seg rolig, og det klaffer litt på veien.

10 Cyber Lane – Var litt tung, og ikke 100% fresh når den kom ut etter pause i fjor. Slet da med å finne superformen, og sesongen ble nok ikke som ventet. Nå er det igjen fine rapporter på den, og den får stå som en stor outsider etter oppholdet. 9 Velvet Gio – Leverte noen uvirkelig solide løp i vinter, og den har utrolig mye inne når den er som best. Var syk sist, og det løpet kan man bare se bort fra. Nå rykkes skoene, og da kan den fort være tilbake på sitt beste. Er en naturlig gardering.

4 Norton Commander – Er veldig bra, men er den hard nok i skallen til å vinne løp mot eliten? Vi er fakta noe usikker på akkurat det. Kan vinne, men da trenger den trolig litt klaff med opplegget. 6 Portland – Debuterer for Björn Goop, og det er klart at slikt er spennende. Har vel ikke vært veldig god på slutten, og formen er noe usikker. Må heve seg opp mot sitt beste skal den vinne, men plukkes uansett med på mistanke. 5 Lionel – Var fin sist, men i omgivelser som dette er trolig en 3-5 plass maks.

Vår rangering : A : 3-7 B : 10-9-4-6 C : 5-1-8-2-11-12

V75-7 : 6 Neelix – Finner denne teten fra sitt springspor, ja, da er fort løpet over. Var klink overlegen, og mektig bra sist. Gangen før feilet den som helt klink. Når den vant på 12,4/2140ma fjerde sist så åpnet den første 1000m på 09,5… Er utrolig bra, men minuset er at den ikke er helt stabil. 9 Whipped Eggs – Imponerte ingen når den vant i årsdebuten nest sist, og sist ble det altså galopp med Dwight Pieters. Varmet riktignok forbedret før løpene sist, og godformen er nok ikke langt unna. Robert Bergh er nå tilbake i vognen, og det er et solid pluss. Distansen takler nok denne bedre enn de fleste i feltet. Skal med på en tidlig gardering. 7 Giant Shadow – Var et eventyr for Björn Goop i fjor, og den radet altså opp i stor stil. Nå har den blitt vintertrent, og det skal bli spennende å se den igjen etter oppholdet. Debuterer med volte, og tidligere har det vist seg å være et problem for hollendere. Vi nøyer oss derfor med å plassere den på outsiderplassen. 5 Nero Maximus – Er en utrolig lekker traver som er bedre enn det grunnlaget den har på konto. Jogget en 13-tid fra dødens sist, og det strålte av den. Har tidligere løst fint ut fra trange spor i volten, og det skal ikke være noe problem. Skal med på gardering. Disse fire skiller seg ganske klart ut i en spennende finale.

Vår rangering : A : 6 B : 9-7-5 C : 3-2-10-12-11-1-8-4