Gå til sidens hovedinnhold

Mats Djuse fikser jackpotkronene i V64-spillet

Enorme 1.202.010 ligger ekstra i sekserpotten! Vi jakter jackpotkronene med en banker som du neppe får servert mange andre steder...

(Nettavisen)

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Det store høydepunktet denne fredagen skjer på Romme, og her er det altså JACKPOT I V64-SPILLET med over 1,2 millioner ekstra i sekserpotten. Vi var lenge i tenkeboksen på hvem vi skulle gå for som dagens beste banker, og endte til slutt opp med 2 Platinum Tile som debuterer for Sofia Aronsson. Rapportene er veldig fine, og vi må bare tro MYE på tidlig tet og slutt! Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 2 Platinum Tile – Et svakt hoppeløp innleder kveldens JACKPOTOMGANG, og det skal ikke mye til for å vinne dette. Vår ide er kommet inn på stallen til Sofia Aronsson, rapportene er fine, og den har trent 20/2000m på gården til Sofia. De forventer at den kjemper om seieren direkte, og den kan nesten ikke få en billigere oppgave enn dette. Mats Djuse får bløffe dette hjem fra tet med Platinum Tile? Vi er veldig inne på akkurat det. SPILLES!

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V64-andelslag på EKSPERTEN til fredagens omgang fra Romme. Andelene har en pri s fra Kr.50 til Kr.750,-

V64-2 : 3 Aspen Broline – Her er det svært jevnt, og det er snakk om ferske 3-åringer. Vi prøver oss med en fra dypet, og gjør altså det med Aspen Broline som ble sittende bom fast som fulltanket sist. Så helt ubrukt ut over mål, og den virket rett og slett betydelig forbedret. Gjør seg ikke bort her om den ser slik ut igjen, og vi roper et varsko! 9 Moon On Baroda – Har man hele tiden holdt veldig høyt, og den gjør en spennende start etter pause og behandling i kveld. Er såpass god at man skal være forsiktig med å undervurdere den for mye.

V64-3 : 8 Norrbo Odin – Virker å være på vei mot formen, og kjørte seg BOM fast sist. Inntrykket var bra, og den fikk et solid pluss i kanten av oss. Var syv ganger blant de tre beste i fjor, og vant også tre løp. Jakter årets første seier, og den kan fort komme mot en ikke veldig hard gjeng. Prøves som et smellfrekt objekt i et løp hvor det trolig kun er fire hester som kan vinne.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-4 : 9 Himalaya Sisu – Her blir 6 Love Affair veldig hardt betrodd, men vi har vel ikke latt oss imponere veldig av den selv om den ble sittende fast sist. Vi spekulerer, og plukker med oss flere hester. Ideen fikk vi inn som en skrell nest sist, og dette er fakta en ganske bra hoppe. I kveld blir den enormt kuskeplusset med Mats Djuse, og hesten vil vel fort få sjokk. Har den en av sine bedre dager, ja, da kjemper den normalt om seieren. MÅ PASSES!

V64-5 : 10 Zinco Jet – Er en svært grunnkapabel hest som kan «ALT» på en god dag. Ble sittende fast sist, og kom ubrukt til mål da. Har vært matchet i tøffe omgivelser, og her er den billigere ute. Den lange distansen er ikke et problem, og får den bare speeden sin så blir den ikke enkel å stå i mot nedover oppløpet. SPILLES!

V64-6 : 2 Hazard Boko – Er stadig noe bedre enn raden, og var helt strålende fra dødens mot gode hester sist. Her er Hazard Boko riktig ute, han kan åpne fra start, og er på foto om alt går riktig for seg. Er en motivert favoritt i finalen.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.