Gå til sidens hovedinnhold

West Ham på vei mot sensasjonell Champions League-plass

Etter at Chelsea smått sensasjonelt tapte 2-5 hjemme mot West Bromwich, overtar West Ham 4. plassen i Premier League med seier borte mot Wolverhampton.

(Nettavisen)

Påskehelgens overraskende resultater i Premier League, gjør at West Ham tar seg opp 4. plass dersom de slår Wolverhampton borte mandag kveld.

Onsdag er det ca 149 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Wolverhampton - West Ham B 2,60 (spillestopp mandag kl 21.10)
Langtidsskaden på Raul Jimenez har virkelig vært krevende for Wolverhampton denne sesongen. Jimenez spilte sin siste kamp for Wolves 29. november borte mot Arsenal. Den kampen vant Wolverhampton 2-1 og det var den tiende seriekampen denne sesongen. Wolves stod med sterke 5-2-3 på de ti kampene. De neste 19 seriekampene har kun gitt fire seire og Wolves ligger på 13. plass med 35 poeng. Nedrykksfare er det ikke, da det er ni poeng ned til Fulham under streken. Førstekeeper Rui Patricio pådro seg en stygg smell i siste seriekamp for tre uker siden hjemme mot Liverpool, men er friskmeldt til mandagens kamp. Jimenez er fortsatt ute, mens Joao Moutinho er usikker etter å ha pådratt seg en smell på landslagsoppdrag for Portugal.

Klikk her for å levere dette tipset

Wolverhampton tapte 0-1 hjemme mot Liverpool i siste seriekamp før landslagspausen, de tre hjemmekampene før det ga sju poeng.

Kanonsesong av West Ham

West Ham har leverte en kanonsesong, men presterte å rote bort en 3-0 ledelse hjemme mot Arsenal i siste serierunde før landslagspausen og måtte nøye seg med 3-3. Ligger på 5. plass med 49 poeng, men i og med at Chelsea sensasjonelt tapte 2-5 hjemme mot West Bromwich lørdag, er det kun to poeng opp til Chelsea på 4. plass som også har spilt en kamp mer.

De to siste bortekampene West Ham er tapt med hhv 0-1 mot Manchester United og 1-2 mot Manchester City, men West Ham med 3-2-0 på de fem foregående bortekampene før det. Totalt 6-3-5 på bortebane. Darren Randolph, Angelo Ogbonna og Andriy Yarmolenko er fortsatt ute med skader, ergo ingen nye skader eller karantener for David Moyes og West Ham.

2-0 og 3-0 til Wolverhampton i tilsvarende kamp på Molinuex de to foregående sesongene. Men denne sesongens utgave av West Ham er av et helt annet kaliber. De tar seg altså opp på en sensasjonell 4. plass dersom de slår Wolves og den motivasjonen et et godt nok argument for at vi lanserer West Ham-seier til 2,60 i odds.

Klikk her for å levere dette tipset