Gå til sidens hovedinnhold

Vant noen 990 millioner i Eurojackpot?

Artikkelen er over 1 år gammel

Forrige uke sto førstepremiepotten i Eurojackpot igjen urørt. Skulle det la seg gjøre og ta hele potten denne gangen?

(Nettavisen)

Eurojackpot er en trekning hvor mange land fra hele Europa spiller om den samme premiepotten. Med så mange spillere blir det litt av en pott. Førstepremiepotten har et tak på ca 990 millioner kroner. Er det ingen som vinner selv når potten har vokst seg så stor, legges det i andrepremiepotten neste gang.

Hvis du ikke fikk spilt denne uka, kommer det en gladnyhet nå. Ingen stakk av med førstepremiepotten. Det betyr at det også neste uke er mulig å vinne 990 millioner kroner i Eurojackpot. Det betyr også at det er mulig å vinne enda mer i andrepremie hvis du ikke skulle treffe med hele rekka.

Ukens tall:

Hovedtall: 1 - 18 - 23 - 33 - 41

Stjernetall: 2 - 6

Spill Eurojackpot her, lykke til!

I tillegg til at ingen nordmenn vant førstepremie, var det dessverre heller ingen som vant andrepremien. En finne, en tysker og en slovener vant derimot andrepremien.

Ny norsk Eurojackpot-millionær

På en annen side er det alltid en nordmann som vinner en nasjonal premie i Eurojackpot. Den er på en million kroner pluss et reisegavekort med en verdi på 100.000 kroner.

Ukens vinner er en kvinne fra Sarpsborg. Norsk Tipping forsøkte å ringe henne flere ganger, uten hell. Hun hadde nemlig på lydløs. Hun hadde sett at de ringte, men skjønte ikke hva det var og ble litt uroet. Det endte med litt dårlig søvn for sarpingen, men nå har hun endelig svart.

- Utrolig! Er det sant? Dette er sprøtt, er kvinnens første reaksjon, da Norsk Tipping kom i kontakt med henne lørdag formiddag.

Sarpingen jublet over at lykkekupongen med forskjellige fødselsdatoer ga henne millionærstatus - og latteren satt løst gjennom hele samtalen.

- Premien skal deles med familie, og når situasjonen normaliserer seg, skal jeg ta med lillesøsteren min til Cornwall i England.

Kvinnen hadde ingen konkrete ønsker til seg selv, men hun påpekte at hun er veldig glad i både dyr og barn.

- Noe av premien skal også gå til dyrebeskyttelsen Noah og Leger uten grenser.

Kvinnen var spent på reaksjonene hun ville få fra sine nærmeste. Hun hadde nemlig planen klar på hvordan hun skulle videreformidle den gode nyheten.

- Jeg skal ta skjermbilde av nummeret og sende det til familien min. Dette er jo en telefon vi alle drømmer om. For en dag! Jeg er så glad, jubler kvinnen og ler.

Gratulerer!

Kupongen leverte hun på Extra Hafslundsøy, Sarpsborg.

Fjerde mulighet på storgevinsten i Eurojackpot

Med ukens resultat blir neste trekning den fjerde på rad med 990 millioner kroner på spill i førstepremie. Føler du deg heldig denne gangen?

Spill Eurojackpot her, lykke til!

(Vinnersannsynligheten er ca. 1:95 millioner per rekke for førstepremie. For andrepremie er vinnersannsynligheten 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1.250.000 per rekke.)

Kommentarer til denne saken