(Nettavisen)

De fleste fotball-ligaene i verden er stengt ned på grunn av koronaviruset, men i Hviterussland ruller fotballen videre. Søndag spilles det tre kamper i den hviterussiske toppdivisjonen for menn. Det er også flere kamper fra Tadsjikistan på langoddsprogrammet.

Onsdag er det ca 273 millioner i Vikinglotto-potten. Trykk her for å spille Vikinglotto.

FC Isloch - FC Vitebsk H 2,10 (spillestopp kl 16.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Litt merkelig serieoppsett for Isloch, som søndag spiller sin femte hjemmekamp på de seks første serierundene.

Isloch har fått en grei start på sesongen. De ligger på sjetteplass etter de fem første kampene.

Ulveflokken jager sin fjerde hjemmeseier

Ulvene, som er lagets kallenavn, startet sesongen med å slå Neman Grodno 1-0 hjemme. Momo Yansane ble matchvinner med en sen scoring. Samme mann var på farten da Isloch vant 1-0 mot Smolevichy, også den kampen ble spilt hjemme i Minsk.

Det eneste hjemmetapet så langt for Isloch kom i den tredje hjemmekampen, hvor de tapte 2-3 mot Slutsk. Aleksandr Makas scoret to ganger på rad og ga Isloch ledelsen 2-1, men den klarte de ikke å holde på. Isloch tapte deretter 1-3 borte mot regjerende seriemester Dynamo Brest, selv om Dmitri Komarovski ga ulveflokken fra hovedstaden ledelsen. Vitali Zhukovskis mannskap slo tilbake i forrige serierunde da de vant 2-1 mot Slavia Mozyr på FC Minsk Stadion.

Slik blir du digital spiller hos Norsk Tipping!

Oleg Patotskiy er friskmeldt og spiller sammen med kaptein Dmitri Komarovski sentralt på midtbanen. Midtbanespilleren Vladislav Glinskiy er usikker, og Aleksandr Bychenok er på vei tilbake etter en skade. Offensivt er det ventet at Isloch stiller med Aleksandr Makas, Nikolai Yanush og Momo Yansane.

Disse lagene spiller sjelden uavgjort

Vitebsk ligger ett poeng foran vertene på fjerdeplass. De har kun tapt én av de fem første kampene. Laget startet sesongen med å vinne 1-0 mot Gorodeya, til tross for at Maksym Kalenchuk ble utvist i slutten av første omgang. I andre serierunde tapte Vitebsk 0-2 mot Neman Grodno, men de reiste seg i den påfølgende matchen og vant 1-0 mot nyopprykkede Smolevichy. Nok en gang opplevde Vitebsk å få en spiller utvist. Daniil Chalov måtte gå i dusjen allerede etter 55 minutter, men Vitebsk holdt ut.

Sergey Yasinskis mannskap spilte deretter 1-1 mot Slutsk, og i forrige serierunde vant de 1-0 mot regjerende seriemester Dinamo Brest i en kamp hvor to Brest-spillere ble utvist.

Daniil Chalov er tilbake etter suspensjon og spiller sammen med Evgeni Klopotskiy i midtforsvaret. Den brasilianske spissen Diego Santos Carioca har spilt seg inn i startelleveren. Det blir interessant å se om han fortsetter storspillet, og holder Ion Nicolaescu på benken. Det er også mulig at Sergey Yasinski starter med begge på topp. I så fall skal Isloch-forsvaret få kjørt seg.

Isloch har vunnet syv av de 14 siste kampene mellom disse to lagene, og Vitebsk står med seks seire. Kun én av de 14 siste kampene mellom disse lagene har endt uavgjort.

Vitebsk slet på bortebane sist sesong, og de har ikke møtt noen av topplagene borte så langt. Isloch er et vanskelig lag å slå på hjemmebane. De er ubeseiret i 17 av de siste 20 hjemmekampene i den hviterussiske ligaen. Vitebsk vil gi dem kamp, men vi tror på en knapp hjemmeseier i Minsk. Oddsen er 2,10. Det er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset