(Nettavisen)

Yngstemann i TIL-troppen til Jerv-kampen sist, Tobias Hafstad, var ikke født sist Gutan tapte på Alfheim mot Sogndal. Han er født i 2002. Det siste hjemmetapet mot Sogndal kom 30. september 2001. Den gangen vant laget fra saftbygden 3-2. Sogndal har kun vunnet to av de siste 15 kampene i Tromsø.

Tromsø - Sogndal 1,90 - 3,40 - 3,45 H (spillestopp kl. 17.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

OBOS-ligaen. Rundens toppkamp mellom serieleder Tromsø og Sogndal på 3. plass. Seiersmaskinen TIL har plutselig stoppet helt opp. Etter åtte strake trepoengere ble 0-2-tap mot Grorud, og deretter 0-1-tap for Jerv mandag.

Begge kampene ble spilt på bortebane. Mandag er de tilbake på Alfheim. Det har vært et fort hittil denne sesongen.

Sjekk alle mandagens oddstips her!

Gaute Ugelstad Helstrups har vunnet alle fem hjemmekampene med overlegne 12-2 i målforskjell.

Verken Mohammed Ahamed eller August Mikkelsen var på TIL-treningen søndag. Ahamed er likeve friskmeldt til mandagens kamp, men Mikkelsen blir ikke spilleklar.

Onsdag er det ca 60 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Ifølge lokalavisen Nordlys som var til stede på siste treningen til TIL, ligger de an til å starte med følgende ellever: Jacob Karlstrøm – Lars Sætra, Simen Wangberg, Jostein Gundersen – Magnus Andersen, Kent-Are Antonsen, Ruben Yttergård Jenssen, Daniel Berntsen, Lasse Nilsen – Eric Kitolano, Fitim Azemi.

Marerittbane for Sogndal

TIL har også en solid statistikk mot Sogndal hjemme. Gutan har vunnet de tre siste kampene mot laget fra Saftbygden, og de har holdt nullen i de fire siste kampene laget til Eirik Bakke. Alfheim har vært en marerittbane for Sogndal. De har spilt syv kamper på rad der uten å vinne. Den siste Sogndal-seieren kom i september 2001.

Sogndal innledet sesongen med to overbevisende seire, men røk så på tre strake tap. Eirik Bakkes gutter har kommet seg på beina igjen og står med 4-1-0 på sine fem siste. De har blant annet slått Ranheim og Lilestrøm.

Variable 2-1-2 på fem spilte bortekamper. Vi tror hjemmesterke TIL tar alle tre poengene i nord Oddsen på Tromsø-seier er 1,90 Det funker som singelspill.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset