(Nettavisen)

Real Madrid er fortsatt det eneste laget i de fem største ligaene i Europa som har vunnet alle kampene sine denne sesongen.

Dette spillet gir 2,35 i odds på Real Madrid-seier i kveldens byderby mot Atletico

Los Blancos har vunnet åtte kamper på rad, inkludert UEFA Super Cup-finalen mot Eintracht Frankfurt. Vi tror den niende seieren kommer søndag kveld.

Atletico Madrid - Real Madrid

Odds: Real Madrid vinner - 2,35 i odds

Kampstart søndag 18. september klokken 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Wanda Metropolitano

Slik ser du kampen:

Den vises på TV2 Sport 1 Her får du tilgang til TV2 Sport 1

Se Sandnes Ulf mot Brann på TV2 Sport 1 med Allente

Vi tror at Real Madrid vinner. Det spiller du på her til 2,35 i odds

Et skikkelig Madrid-derby er hovedkampen i La Liga denne søndagen. Atletico Madrid er hjemmelag denne gang, og Atletico har jevne 3-1-1 på sine fem første kamper. De har røket mot Villarreal her på hjemmebane med 0-2, spilt uavgjort borte mot Real Sociedad samt vunnet mot Getafe, Valencia og Celta Vigo så langt denne sesongen. En helt ok innledning det, og de ligger på en grei 7.plass, selv om de allerede er hele seks poeng bak ledende Barcelona som dog har en kamp mer spilt.

Men fem poeng foran med like mange kamper spilt ligger fjorårets mestere Real Madrid. Fem strake seire har det blitt, og med 15 scoringer snitter de hele tre mål pr kamp. Tar man med seieren over Eintracht Frankfurt i super cupen og seire over både Celtic og Leipzig i CL har Real Madrid nå hele åtte strake seire denne sesongen.

Den niende kommer fort her, selv om skaden til Benzema fortsatt er et minus.

I Benzemas skadefravær er det flere spillere som har tatt scoringsansvar. Vinicius Junior, Fede Valverde, Luka Modric, Eden Hazard, Rodrygo Goes, Antonio Rudiger og Marco Asensio har alle scoret, og det betyr at Real har en haug med spillere som kan bidra med scoringer.

Jan Oblak er ventet tilbake hos Atletico etter å ha vært ute i to kamper, mens Sergio Reguilon er fortsatt på skadelisten. Stefan Savic, Jose Maria Gimenez og Thomas Lemar er usikre.

Real Madrid mangler Lucas Vazquez og Karim Benzema.

Ifølge den spanske avisen Marca stiller Atletico og Real Madrid med følgende lag:

Atletico Madrid (3-5-2): Jan Oblak; Axel Witsel, Mario Hermoso, Reinildo; Nahuel Molina, Marcos Llorente, Koke, Rodrigo De Paul, Yannick Carrasco; Alvaro Morata, Joao Felix.

Real Madrid (4-3-3): Thibaut Courtois; Dani Carvajal, Antonio Rudiger, David Alaba, Ferland Mendy; Luka Modric, Aurelien Tchouameni, Toni Kroos; Federico Valverde, Rodrygo Goes, Vinicius Junior.

Vi tror at Real Madrid vinner. Det spiller du på her til 2,35 i odds

Det er flere interessante spill på denne matchen. Real Madrids form i 2. omgang er oppsiktsvekkende god.

Uavhengig av hvordan de prestert i 1. omgang, så har Los Blancos vært enda bedre i løpet av de siste 45 minuttene av kampene. De har scoret 16 mål i 2. omgang og har null baklengs.

Disse tallene burde bekymre Atletico Madrid som ikke har vært særlig imponerende i andre halvdel av kampene. De har scoret åtte mål og sluppet inn syv denne sesongen. Denne statistikken gir grunn lag fr å spille på at Real vinner 2. omgang i søndagens storkamp.

Real Madrid vinner 2. omgang. Det spiller du på her til 2,70 i odds