(Nettavisen)

Fredagens langoddsprogram byr på kamper fra engelsk Championship, La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1. Det er ingen spesielle kamper som skiller seg ut, den mest interessante for oss nordmenn er nok Championship-oppgjøret mellom Derby og Fulham.

Fredag er det ca 230 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her!

Brescia - Napoli H 5,35 (spillestopp kl 20.40)
Serie A. Brescia ligger nest sist med 16 poeng og har sju poeng opp til sikker plass. Kun en hjemmekamp er vunnet og 1-3-8 lukter det nedrykk av. Fem av tapene er kommet med kun ett mål. Det ble 1-2 mot Inter, 1-2 mot Lazio og 1-2 mot Juventus, så de har gitt topp tre-lagene kamp på hjemmebane. Den eneste hjemmeseieren er tatt mot Lecce (3-0). Florian Aye ble utvist i bortekampen mot Juventus sist søndag (tap 0-2) og soner følgelig karantene fredag. Ernesto Torregrossa, Romulo og Andrea Cistana er fortsatt ute med skader.

Klikk her for å levere dette spillet

Napoli ute av kampen om topp fire

Napoli har vært en gedigen skuffelse og er helt hektet av i kampen om medaljene i Serie A. 14 serierunder før slutt, har laget 12 poeng opp til Atalanta på 4. plass og selv den oppgaven ser bortimot umulig ut. Men er i semifinalen i Coppa Italia (slo Inter 1-0 borte i første kamp, returen spilles torsdag 5. mars.

Oddstips Championship: Derby skal alltid være favoritt på hjemmebane

Det som er enda viktigere å merke seg er at Napoli førstkommende tirsdag har hjemmekamp mot Barcelona i Champions League i åttedelsfinalen. Og den kampen har garantert fokus allerede. Stopperkjempen Kalidou Koulibaly er ute med skade fredag, det samme gjelder for forsvarskollega Elseid Hysaj. Napoli står med 5-4-3 på bortebane i Serie A denne sesongen.

Oddstips fredag: Fotball og ishockey - sjekk våre oddstips

Håpløs borteodds

1,47 i odds på Napoli med slike forutsetninger virker helt håpløst. Manager Gennaro Gattuso vil garantert prioritere tirsdagens hjemmekamp mot Barcelona og fredagens bortekamp mot Brescia passer ikke helt inn i det skjemaet. Brescia er i stor poengnød og kan skrelle i denne. Vi jakter storfisken og spiller hjemmeseier til meget spreke 5,35 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet