(Nettavisen)

Det er naturligvis Europa League det handler om denne torsdagen. Hele 15 returkamper i 16-delsfinalene står på menyen i kveld. Manchester United, Arsenal, Wolverhampton, FC København og Malmö er blant lagene som er i aksjon. På hockeyfronten er det serierunde både i Get-ligaen og i SHL.

Fredag er det ca 353 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her!

Manchester United - Club Brügge pause/fulltid U/H 4,00 (spillestopp kl 20.55)
Manchester United med et flott utgangspunkt etter at det ble 1-1 i Brügge sist torsdag. Er oppe på 5. plass i Premier League etter søndagens 3-0 seier hjemme mot Watford. Det er også på hjemmebane United har levert klart best denne sesongen (7-5-2). Paul Pogba og Marcus Rashford er de eneste fraværene for Ole Gunnar Solskjær og skadesituasjonen er bedre enn på lang tid.

Klikk her for å levere dette spillet

Solid gruppespill i Champions League

Club Brügge på 3. plass bak Paris Saint-Germain og Real Madrid i høstens gruppespill i Champions League og kom således inn i 16-delsfinalen som gruppetreer fra gruppespillet i Champions League. Holdt Real Madrid til 2-2 borte i gruppespillet og tapte kun 0-1 for PSG. Topper hjemlig belgisk serie overlegent med ni poeng ned til Gent på 2. plass og har solide 8-4-1 på bortebane. Emmanuel Denis som scoret Brügges mål forrige tirsdag, er skadet og spiller ikke.

Sportspill øvrige torsdagsmeny:

Oddstips: Europa League og ishockey - sjekk våre analyser
Oddssingel Europa League: United kommer ikke til dekket bord
Oddsdobbel Europa League: Arsenal er friskmeldt
V4/V5 Momarken: Svenskegjesten får full tillit
Lotto lørdag:
Slik blir du klar for Gulltrekning i Lotto

Manchester United må være tålmodige

Club Brügge fikk altså med seg poeng fra bortekampen mot Real Madrid i gruppespillet i Champions League og tapte kun 0-1 for PSG i Paris. Manchester United vant alle sine tre hjemmekamper i gruppespillet, men det stod uavgjort til pause i to av dem. 4,00 i odds på at det står uavgjort til pause og at United avgjør i andre omgang, er flott odds og kan spilles.

Klikk her for å levere dette spillet