(Nettavisen)

Polen - Wales

Odds: Polen vinner og det scores under 2,5 mål

Kampstart onsdag 1. juni kl 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Tarczyński Arena - Wroclaw

Kampen vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play

Vi tror Polen vinner og det scores under 2,5 mål. Det spiller du på her til 3.60 i odds

Etter en lang og brutal klubbsesong for de fleste spillerne på dette nivået, er det ikke duket for ferie riktig enda.

Nå er det landslagenes tur, og det klemmes inn hele fire kamper for lagene i Nations League A gruppe 4, før de kan sette seg på privatflyet og en velfortjent pust i bakken 14. juni.

Polen sikret plass i VM-sluttspillet med seieren over Sverige i mars, mens Wales skal opp mot vinneren av Skottland/Ukraina i deres playoff-finale kommende søndag.

Polen og Wales innleder gruppespillet i Nations League onsdag ettermiddag med kampen som går i Wroclaw. De to andre lagene i gruppen er Belgia og Nederland, så dette er brutale greier.

Det er ca. 30 millioner kroner i vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Polen sikret VM-plass med overbevisende seier mot Sverige

Mål fra Robert Lewandowski og Piotr Zielinski sikret Polen 2-0 over Sverige i playoff-finalen i mars, og med det gikk Polen til sluttspillet i Qatar på slutten av året.

Det gir de muligheten til å revansjere både VM i 2018 og EM i 2020 der de røk ut etter gruppespillet.

Før det handler det om Nations League der de etter kampen mot Wales skal møte Belgia to ganger og Nederland i løpet av de neste 14 dagene. I forrige Nations League-runde(2020/21) endte de på tredjeplass i gruppen bak Italia og Nederland, og sulten etter å komme et hakk høyere er nok definitivt til stede.

Før dette oppgjøret har Polen kun et tap på de ni siste kampene, og håpet er nok at Wales har litt fokus på oppgjøret mot Skottland/Ukraina kommende søndag.

Wales har klatret på FIFA-rankingen

Wales ligger helt oppe på 18. plass på FIFA-rankingen, etter en rekke med gode resultater den siste perioden. De ønsker selvsagt å markere seg i Nations League der de skal møte Polen, Nederland to ganger, og Belgia i løpet av de neste 14 dagene.

Akkurat nå er det muligens playoff-kampen om å komme til VM mot enten Ukraina eller Skottland kommende søndag som er viktigst.

For å komme til finalen slo de ut Østerrike i semifinalen 24.mars. Det endte med seier 2-1 hjemme på Cardiff Stadium etter to mål av Gareth Bale.

I forrige Nations League B endte de helt på toppen i gruppe 4 etter 16 poeng på seks kamper mot Finland, Irland og Bulgaria. De får det adskillig tøffere nå.

Polen vinner målfattig oppgjør

Czesław Michniewicz ventes å stille sitt beste mannskap i onsdagens oppgjør, der Robert Lewandowski som vanlig er sulten på scoringer. 33-åringen har 75 fulltreffere på 129 landskamper og scoret på straffe mot Sverige i mars.

Gareth Bale spilte ikke noe i Champions League-finalen mot Liverpool, og det er forventet at han spiller denne for å få minutter i bena før søndagens viktige oppgjør.

Begge lagene ønsker selvsagt å starte med seier, og dette kommer til å bli jevnt. Wales har vært utrolig gjerrige på bortebane og har sluppet inn ni mål på de ni siste kampene.

Vi tror likevel Polen - med hjelp av et entusiastisk hjemmepublikum - sikrer seg de tre poengene i et målfattig oppgjør.

Polen vinner og det scores under 2,5 mål spiller du på her til 3,60 i odds