(Nettavisen)

Onsdagens soleklare høydepunkt på langoddsprogrammet, er de to åttedelsfinalene i Champions League. Og uten tvil er det Real Madrid mot Manchester City som er den største kampen. Men Lyon mot Juventus klinger også veldig bra i europeisk sammenheng. Ellers er det midtukerunde i Championship, hele sju kamper spilles i kveld.

NB! Onsdag er det ca 71 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Lyon - Juventus pause/fulltid U/B - 4,75 (spillestopp kl 20.55)
Åttedelsfinale i Champions League, første kamp. Lyon er en gjenganger på dette nivået, men på de sju siste forsøkene i gruppespillet, har de røket ut allerede i åttedelsfinalen. Tok seg videre fra gruppespillet med et nødskrik til tross for kun åtte poeng. Har også skuffet i hjemlig Ligue 1 og ligger på 7. plass med 37 poeng og har hele 15 poeng opp til Marseille på 2. plass. Moderate 4-4-4 på hjemmebane. Viktige Memphis Depay er fortsatt ute med skade.

Klikk her for å levere dette spillet

Juventus gjør alltid jobben

Juventus med fem seire og en uavgjort i sitt gruppespill og leder også Serie A. Cristiano Ronaldo er i hysterisk form og har scoret mål i elleve seriekamper på rad. Røk ut i kvartfinalen forrige sesong etter 1-1 borte og 1-2 tap hjemme for Ajax. Røk også ut i kvartfinalen sesongen før, da mot Real Madrid. 1-4 tap mot Real Madrid i finalen i 2016/17-sesongen. Sami Khedira og Douglas Costa er ute. Viktige Giorgio Chiellini er endelig tilbake etter langt skadefravær.

Sportspill øvrige onsdagsmeny:

Oddstips: CL, Championship og ishockey - sjekk onsdagens oddstips
Midtukekupongen: Arsenal er klink på midtukekupongen
Oddssingel CL: Manchester City gjør kort prosess i Madrid
V75 Bjerke: Superjackpot i kveldens V75 på Bjerke
Oddssingel CL
: Juventus roter seg ikke bort mot Lyon

Klar fordel Juventus

Lyon og Juventus møttes forøvrig i gruppespillet i 2016/17-sesongen. Da vant Juventus 1-0 i Lyon. Det meste tyder på at Juventus vinner også onsdag kveld. 1,92 i borteodds, er uansett litt vel snaut. Vi hever risikoen og lanserer spill på pause-fulltid dobbelen U/B. Oddsen på det utfallet er betydelig mer spenstige 4,75.

Klikk her for å levere dette spillet