Gå til sidens hovedinnhold

I dette spillet er det mennene som stikker av med de største premiene

Artikkelen er over 1 år gammel

Åtte av de ti største gevinstene i Eurojackpot har endt på kontoen til menn.

(Nettavisen)

I september i fjor satte en norsk mann ny premierekord i Norge da han vant 443,9 millioner kroner i Eurojackpot. Det var også en mann som hadde den forrige rekorden. Han vant 441 millioner kroner i Eurojackpot i august 2017.

I Eurojackpot-spillet er det menn som har vunnet seks av de syv største gevinstene.

Kun 53 kvinner har så langt stukket av med millionpremier i Eurojackpot, mens hele 153 menn har vunnet én million kroner eller mer i spillet etter at det ble lansert i januar 2013.

Fredag er det ca 817 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1900. Lever kupongen her!

Det er faktisk kun to kvinner som har kilt seg inn blant de åtte mennene på topp ti-listen. Den av dem som stakk av med den største Eurojackpot-premien var en kvinne fra Agder. Hun vant 167,1 millioner kroner i 2018. Hun vant gevinsten i uke 12. Det er akkurat den uken vi er i akkurat nå!

I Lotto og i Vikinglotto er kvinnene bedre representert på topp-listene. I Vikinglotto har hele seks av de ti største premiene havnet på konto til kvinner. Der er det også en kvinne som har premierekorden. En Oslo-kvinne vant 341 millioner kroner i 2017. Det er det høyeste beløpet i Vikinglottos historie.

I Lotto er det fire kvinner inne på listen over de ti største gevinstene, men det er en mann som har premierekorden i Lotto.

Lever Eurojackpot-kupongen her!

Visste du dette om Eurojackpot:

  • Viken er fylket med flest Eurojackpot-millionærer. Totalt 51 millionpremier har havnet på kontoer til folk fra gigantfylket siden Eurojackpot ble lansert i januar 2013. Vestland kommer på annenplass med sine 31 millionvinnere.
  • Uke 29, uke 44 og uke 46 har skapt flest Eurojackpot-millionærer i Norge i historien. I de tre ukenumrene har det vært trukket ut syv millionvinnere.
  • Vestfold og Telemark er fylket med færrest Eurojackpot-vinnere. Det er bare åtte millionpremier som har funnet veien til personer i det nye fylket.
  • Den største premien som er utbetalt i Eurojackpot-spillet noensinne havnet i Tyskland. En tysk spiller stakk av med den vanvittige potten på 915 millioner kroner så sent som i februar.

Med 817 millioner i førstepremiepotten denne uken kan den norske premierekorden bli smadret i kveld. Leverer Eurojackpot-kupongen din her!

Kommentarer til denne saken