Gå til sidens hovedinnhold

Heldig spiller får syv millioner inn på konto

Artikkelen er over 1 år gammel

En heldig andrepremievinner kan vente seg hele syv millioner inn på konto.

(Nettavisen)

Vi er halvveis i arbeidsuken, og det er duket for Vikinglotto-trekning! Denne onsdagen lå det hele 30 millioner kroner i potten. Ingen fikk Jackpot i kveld, men en heldig vinner stakk av med hele syv millioner kroner i andrepremie. Førstepremiepotten vokser videre til neste uke, da vil den være på ca. 43 millioner kroner.

Kveldens tall:

Hovedtall:

11 - 24 -32 - 36 - 38 - 47

Vikingtall:

3

Klikk her for å spille Eurojackpot. Fredag kan du nemlig vinne over 900 millioner kroner!

Danske stakk av med 327 millioner

Forrige uke var det en heldig danske som stakk av med førstepremiepotten. Det var ikke småpenger. Hele 327 millioner kroner tikker inn på konto til vår heldige nabo. Mon tro hva han skal bruke pengene på?

Den nybakte danske mangemillionæren var fra Helsingør. Premien på 327 millioner kroner er den største noensinne som har blitt delt ut til en danske i Vikinglotto. Hvordan dansken kom frem til akkurat de 6+1 rette tallene vites ikke.

Mann fra Viken vant over 800 tusen kroner

Embla styrte showet for den heldige Joker-kandidaten fra Viken. Han sitter igjen med småpene 800 000 kroner - og det på en helt vanlig onsdag.

Klikk her for å spille Eurojackpot. Fredag kan du nemlig vinne over 900 millioner kroner!

(Vinnersannsynlighet for førstepremien i Vikinglotto er ca. 1:98 mill. Andrepremie ca. 1:14 mill. Sannsynligheten for å bli trukket ut som 1. premievinner i Joker er ca. 1:350.000 på onsdag og ca. 1:550.000 på lørdag.)

Kommentarer til denne saken