Gå til sidens hovedinnhold

Casper Ruud går til kvartfinalen i Indian Wells

Det ble en tøff batalje for Casper Ruud i tredje runde av Indian Wells. Nå venter Diego Schwartzman fra Argentina i fjerde runde.

(Nettavisen)

Diego Schwartzman - Casper Ruud

Kampstart onsdag 13.oktober ca. kl 20.00 norsk tid

Kampen kan sees på Eurosport Norge, Eurosport player og discovery+

Vi tror Casper Ruud vinner 2-1 i sett.

Spill på det her til 3.60 i odds

Casper Ruud måtte kjempe knalltøft for å knekke Lloyd Harris fra Sør-Afrika i mandagens tredjerundekamp i BNP Paribas Open i Indian Wells.

Spillerne fulgte hverandre tett i det første settet, og avgjørelsen kom i tiebreak der Harris tok det avgjørende poenget etter en time og ni minutter og vant 7-6.

I løpet av dette settet var det også noe utenomsportslig fokus da en tilskuer klappet og lagde lyder når Ruud gjorde feil. Etter å ha gitt beskjed til dommeren endte det med at personen ble geleidet bort, og Ruud kunne igjen konsentrere seg kun om motstanderen.

De to neste settene var også jevne men Ruud klarte å heve det offensive spillet sitt, samtidig som Harris ikke traff like bra med sine knallharde server. Det endte med seier 6-4, 6-4 til nordmannen og 2-1 totalt i sett. I følge Ruud var det en knalltøff batalje der det også begynte å blåse sand inn på banen i tredjesettet, men typisk for en spiller i form så mestret han også det.

Det er ca. 57 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Casper Ruud har vunnet de to siste mot Diego Schwartzman

Nå venter en ny tøff kamp i fjerde runde mot Diego Schwartzman fra Argentina. Schwartzman ligger på 15. plass på verdensrankingen, og er seedet som nummer 11 i denne turneringen.

Argentineren gikk også direkte til andre runde der han møtte Maxime Cressy fra USA, og vant 2-1 i sett. I tredje runde ble det nok en tøff kamp mot Daniel Evans fra Storbritannia. Evans er seedet som nummer 18 i Indian Wells, og ga Schwartzman god motstand i de to første settene, før Argentineren feide gulvet med Evans i siste settet og vant 6-0.

Schwartzman og Ruud har møttes seks ganger tidligere og det står 4-2 i Argentinerens favør. Det interessante er riktignok at Schwartzman vant de fire første kampene, mens de to siste har Casper Ruud vunnet. Den første på grus og den andre på hardcourt og begge kampene gikk i 2021.

Dette blir en annen type kamp enn mot Lloyd Harris. Der 194 cm høye Harris hadde hele 18 serve-ess vil nok ikke Casper Ruud bli presset like mye av 170 cm høye Schwartzman. Her blir det lengre ballvekslinger noe som vi tror passer Ruud bra.

Vi tror Casper Ruud vinner kampen i tre sett. Spill på det her til 3.60 i odds