(Nettavisen)

I Hviterussland ruller toppfotballen videre selv om resten av Europa har stoppet idretten som følge av koronapandemien. Søndag spilles det tre kamper i den hviterussiske toppdivisjonen.

Onsdag er det ca. 202 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 1800. Lever kupongen her!

FC Isloch - FC Slutsk 1,72 - 3,10 - 4,50 H (spillestopp kl. 1655)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Isloch spiller sin tredje kamp på rad hjemme på FC Minsk Stadium. De har vunnet de to første kampene 1-0, og ligger oppe på tredjeplass på tabellen. Det er bare målforskjellen som skiller dem fra Energetik-BGU Minsk og FC Minsk som ligger på plassene over dem.

Fire kamper uten bakelengsmål

Islochs trener Vitali Zhukovski fikk en kort spillerkarriere. Han fikk en alvorlig skade i en reservelagskamp for BATE Borisov. 35-åringen har allerede ledet Isloch i ni år, og sist sesong førte ham til til femteplass i ligaen. Laget til Zhukovski ble slått ut av den hviterussiske cupen på straffespark mot Dinamo Brest etter at begge kampene mot fjorårets seriemester endte 0-0.

Isloch vant 1-0 mot Neman Grodno i serieåpningen, i en kamp de spilte mot ti mann i andre omgang og tok tre poeng takket være Momo Yansane sene scoring. Ulvene, som laget kalles, tok sesongens andre 1-0-seier mot Smolevichi. Momo Yansane scoret ett tidlig mål, og de tettet igjen bakover resten av kampen. Vertene har nå holdt nullen i de fire siste kampene, og de er ubeseiret i seks hjemmekamper på rad i den hviterussiske ligaen.

Slik blir du digital spiller hos Norsk Tipping!

Den 19 år gamle venstrebacken Godfrey Bitok Stephen har hatt en fantastisk start på sesongen, og offensivt har Minsk-klubben fått inn en spennendeforsterkning i nysigneringen Momo Yansane.

Slutsk har dårlig bortestatistikk

Slutsk vant de to siste kampene forrige sesong, og de gikk også til topps i Belazovets-treningsturneringen i februar. Vitali Pavlovs gikk deretter ubeseiret i fem treningskamper før sesongstarten, før de slo Slavia Mozyr 3-1 på hjemmebane. I forrige serierunde tapte Slutsk 1-0 mot Dinamo Minsk etter å ha sluppet inn et tidlig dødballmål. Slutsk er nå ubeseiret i fire av de fem siste kampene i den hviterussiske eliteserien, men de har tapt fire av de fem siste bortekampene.

Nykommeren fra Burkina Faso, Souleymane Koanda, som har startet de to første kampene i midtforsvaret har vært en forsterkning. Kantspilleren Alan Koroev, som kom fra FC West Armenia, ble byttet inn mot Dinamo. Han er en spennende tilvekst i mannskapet.

Isloch er favoritter, men dette er en vanskelig kamp. Slutsk har vært et vanskelig lag å slå de siste månedene. Jeg går for en knapp hjemmeseier til Isloch.