(Nettavisen)

Det er naturligvis Europa League det handler om denne torsdagen. Hele 15 returkamper i 16-delsfinalene står på menyen i kveld. Manchester United, Arsenal, Wolverhampton, FC København og Malmö er blant lagene som er i aksjon. På hockeyfronten er det serierunde både i Get-ligaen og i SHL.

Fredag er det ca 353 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her!

Arsenal - Olympiakos handikap fulltid 0-1 - H 2,25 (spillestopp kl 20.55)
Strålende utgangspunkt for Arsenal etter 1-0 seier i Hellas forrige torsdag. Fulgte opp med en flott hjemmekamp mot Everton søndag og vant meget fortjent 3-2 i den kampen. Er uten tap på sine sju siste seriekamper (3-4-0) og med 37 poeng totalt, er det kun sju poeng opp til Chelsea på 4. plass. 3-1-0 på de fire siste hjemmekampene i PL, totalt 6-5-3 på Emirates denne sesongen. Venstreback Sead Kolasinac måtte ut med skade mot Everton og ble erstattet av Bukayo Saka og Kolasinac blir ikke friskmeldt til torsdagens kamp.

Klikk her for å levere dette spillet

Olympiakos tapte fire av seks kamper i gruppespillet i Champions League, men endte likevel på 3.plass i sin gruppe. "Takken" for det var å møte Arsenal i 16-delsfinalen i Europa League. Er ubeseiret i den greske serien med 19-6-0 totalt og 8-5-0 på bortebane. Men har likevel ikke mer enn fem poeng ned til PAOK på 2. plass. Var også i 16-delsfinale forrige sesong. 2-2 hjemme mot Dynamo Kiev i første møtet da, 0-1 tap i returmøtet i Ukraina. Forsvarsspilleren Ruben Semedo soner karantene for gule kort.

Sportspill øvrige torsdagsmeny:

Oddstips: Europa League og ishockey - sjekk våre analyser
Oddssingel Europa League: United kommer ikke til dekket bord
V4/V5 Momarken: Svenskegjesten får full tillit
Lotto lørdag:
Slik blir du klar for Gulltrekning i Lotto

Olympiakos er svake på bortebane i Europa

Olympiakos tapte alle tre bortekampene i gruppespillet med mer enn ett mål, og er erfaringsmessig ikke noe stort bortelag i Europa. Arsenal leder 1-0 etter det første møtet, de må egentlig kun spille hjem denne returkampen. Likevel tror vi Arsenal fikser dette veldig greit. 1,45 på ren hjemmeseier er ubrukelig. Vi trår til med handicapspill på Arsenal. Minimum tomålsseier betales med langt mer fristende 2,25 i odds. Dessverre så kan ikke det objektet singelspilles, så vi kombinerer med en lavoddser fra en av de andre Europa League-kampene.

Celtic - FC København H 1,40 (spillestopp kl 20.55)
1-1 i første oppgjør i København. Celtic med åtte strake seire i skotsk Premiership og leder serien med tolv poeng ned til Rangers på 2. plass. Solid gruppespill med 4-1-1 på seks kamper og bunnsolide 13-0-1 på hjemmebane i hjemlig serie. Ryan Christie soner karantene for gule kort, ellers er det få skader for Celtic.

FC København med en skrekkelig start på Superligaen etter vinterpausen og kun ett poeng på de to første. Hele ni poeng opp til serieleder FC Midtjylland nå og moderate 6-1-5 på bortebane. Victor Fischer og Nikolai Boilesen er blant spillerne som er ute med skade for FCK.

1,40 på Celtic synes som helt grei favorittodds og kombineres med handicapseier til Arsenal. Totalodds på denne dobbelen 3,15.

Klikk her for å levere dette spillet